![](https://st-bergenchamber.nf.cdn.netflexapp.com/media/rc/1919x700/1668441648/51691214966-fff7938e5d-o.jpg)
KONGENS SKÅL
Sherry
FORRET 1
Aspargeskremsuppe med kuvertbrød Allergener: Laktose, gluten
Vin: Dreissigacker Riesling Trocken 2020
FORRET 2
Posjert flyndrefilet med juliennegrønnsaker, hollandaise saus, grillet pastinakk og ørret rogn Allergener: Fisk, laktose, egg
Vin: Dreissigacker Riesling Trocken 2020
HOVEDRETT
Lammefilet med lokk, ristet champignon, syltete beter med grønnkål, gulrot puré, lammeglace, saus, mint gelé og stekte småpoteter
Allergener: Laktose
Vin: Vajra Langhe Rosso
DESSERT
Hjemmelaget karamellpudding med krokan, karamellsaus og wienerkrem pyntet med jordbær Allergener: Laktose, egg, nøtter
Vin: Taylor’s Late Bottled Vintage