På Askøy jobbes det for tiden døgnet rundt med å lage is. Hver dag nå i høysesongen produseres det i snitt 250 000 stykkis i fabrikken på Follese!
Vi er på besøk hos ett av våre nye medlemmer: Isbjørn Is. Selskapet er i en svært god utvikling, forteller Markeds- og Kommunikasjonssjef Marvel Skreien Stigen.
- Omsetningen var i 2018 på 197 millioner kroner, en økning på 20 prosent fra 2017, sier hun.
Isbjørn Is har nylig inngått en avtale om å levere is til 637 Rema 1000-butikker over hele landet, og flere nye produkter er lansert, blant annet en vegan-is med kiwi-smak!
- Et lavt kaloriinnhold på bare 62 kcal pr. enhet skal gjøre at den helsebevisste forbruker kan kjenne på at man kan kose seg med litt ekstra, med god samvittighet, smiler Skreien Stigen.
Velkommen som medlem i Bergen Næringsråd!