Et eventyrlig ledertokt!

29.01.2021

I august 2021 starter seilskipet Statsraad Lehmkuhl på en helt unik jordomseiling. I nitten måneder skal skipet seile over 55 000 nautiske mil og utforske 36 havner rundt om i verden. Jordomseilingen bærer navnet "One Ocean Expedition" og målet er å skape oppmerksomhet, lære og dele kunnskap om havets helt avgjørende rolle for en bærekraftig fremtid i et globalt perspektiv.

Bergen Næringsråd er stolt sponsor av jordomseilingen og høsten 2022 mønstrer vi toppledere og ledertalenter på to unike ekspedisjoner.  

One Ocean Sustainable Leadership

Tokyo – Shanghai, 14. September – 26. september 2022

Målgruppe: Norske og internasjonale ledere og talenter i privat og offentlig sektor. Alle som ønsker å utvikle sin lederrolle, og dykke dypere ned i begrepet bærekraftig ledelse.

Dette blir One Oceans offisielle lederkurs som vil gi deltakerne 10 studiepoeng i bærekraftig ledelse.

Gjennom forelesninger, øvelser og refleksjon vil deltakerne få innsikt i grunnprinsippene i bærekraftig ledelse, og i hvordan disse kan anvendes i egen praksis. Sentrale begrep som deltakerne skal jobbe med er etisk- og autentisk ledelse, endringsledelse, organisasjonslæring, globalisering og mangfoldsledelse.

I samspill med de andre kursdeltakerne og dyktige instruktører utfordres deltakerne til å videreutvikle sin lederidentitet og lederrolle i et bærekraftig perspektiv. Samtidig arbeider deltakerne under overfarten som medseilere på vakre Statsraad Lehmkuhl – en unik opplevelse i seg selv!

Høgskolen på Vestlandet er kursansvarlig.

Program:

14. september
Mottakelse og faglig samling i Tokyo

15.– 24. september - seilas
Under seilasen vil mannskapet være delt opp i tre ulike vaktlag. Det vil bli lagt opp til en serie forelesninger og samtaler i løpet av hele seilasen.

25. september
Faglig samling i Shanghai

26. september
Invitasjon til seminar sammen med «One Ocean Top Executive»

Pris for seilas, kurs, mottakelse og konferanse kommer senere

 

One Ocean Top Executive

Shanghai – Hong Kong, 26. September – 5. oktober 2022

Målgruppe: Norske og internasjonale toppledere innen næringsliv, politikk, diplomati og akademia.

Dette blir One Oceans internasjonale topplederseilas med tilhørende seminarer i begge havner.

På denne etappen mønstrer toppledere fra norsk og internasjonale virksomheter og organisasjoner på. Temaet for etappen er «Beyond border» og vil sette fokus modig ledelse, effektivt samarbeid og bygge ny kunnskap. Dette vil være den etappen der toppledere vil utvikle unike nasjonale og internasjonale nettverk, oppleve internasjonalt samarbeid på sitt beste og ikke minst få utvikle sin faglige kunnskap gjennom møter med banebrytende selskaper og organisasjoner.

Skipet er utrustet som et moderne forskningsfartøy, inkludert kommunikasjonsutstyr.              

Vi møtes i Shanghai for en offisiell mottakelse og dialog med verdensledende aktører innen hav og bærekraft. Så setter vi seil mot Hong Kong. Under ekspedisjonen arrangeres faglige og sosiale møter, samtidig som du får en seilopplevelse du aldri vil glemme. Ved ankomst Hong Kong blir det oppsummering, spennende møter og arrangementer.

Program:

25. september
Mottakelse med inviterte gjester på Statsraad Lehmkuhl på kaien i Shanghai.

26. september
Seminar fra lunsj og utover ettermiddagen med en felles middag med inviterte gjester fra næringsliv og politikk i Asia.

27. september 4. oktober - seilas
Under seilasen vil mannskapet være delt opp i tre ulike vaktlag. Det vil bli lagt opp til en serie forelesninger og samtaler i løpet av hele seilasen.

5. oktober
Hong Kong har et sterkt maritimt miljø og vi avslutter turen med en mottakelse om bord og konferanse dagen etter ankomst.

 

Pris for seilas, kurs, mottakelse og konferanse kommer senere

Jeg vil vite mer om lederkursene

Atle  Kvamme
Atle Kvamme
Næringspolitisk sjef

chat_bubble_outline +47 995 16 511