One Ocean Expedition Top Executive

28.06.2022

Velkommen til en uke i Asia - en once in a lifetime opplevelse. Bergen Næringsråd, NORCE og Skift har laget en uke som du aldri vil glemme. Dette er One Ocean Expedition sin offisielle topplederseilas hvor du i løpet av en uke vil oppleve alt fra storbyliv, møte asiatisk næringsliv, få kulturopplevelser, se fantastiske øyer, delta på en seilas for livet og diskutere og networke med nasjonale og internasjonale toppledere.

Målet med One Ocean Expedition å skape oppmerksomhet og dele kunnskap om havets viktige rolle for en bærekraftig framtid i et globalt perspektiv.

Se vår egen side for detaljert informasjon knyttet til delegasjonen og seilasen

Først møtes vi i Tokyo, en av verdens viktigste byer, for en offisiell mottakelse sammen med den Norske ambassaden i Japan og næringslivssamling hvor du møter noen av verdens mest spennende virksomheter. Deretter flyr vi over til de japanske stillehavsøyene og seiler med verdens flotteste seilskip, Statsraad Lehmkuhl, i tre dager. Her vil man bli utfordret på ulike temaer innen bærekraft, samarbeid og business og diskutere med toppledere i noen av verdens flotteste og mest eksotiske omgivelser i sol og varme.

Hva du får oppleve:

  • Være med på jordomseilingen One Ocean Expedition som er en offisiell del av FNs tiår for havforskning, og en seiling der Statsminister Jonas Gahr Støre er ambassadør for. Denne seilasen er den offisielle topplederseilasen på jordomseilingen.

  • Være sammen med nasjonale og internasjonale toppledere i en uke

  • Besøke en av verdens viktigste byer, Tokyo – hvor vi sammen med den norske ambassaden får komme på innsiden av en spennende del av verden

  • Bli kjent med noen av verdens mest spennende virksomheter fra Asia

  • Seile med Statsraad Lehmkuhl i tre dager i Japans Syden

  • Diskutere viktige utfordringer knyttet til bærekraft, samarbeid og business

  • Bygge nettverk for livet med toppledere fra privat sektor, offentlig sektor og akademia

  • Praktisere bærekraftsmål nr. 17 – Samarbeid for å nå målene

Program

24.09

 Ankomst Tokyo

25.09

 Offisiell mottakelse og sightseeing/fritid

26.09

 Næringslivssamling

27.09

 Avreise til Okinawa og innlosjering Statsraad Lehmkuhl

28.09

 Seiling på Statsraad Lehmkuhl dag 1

29.09

 Seiling på Statsraad Lehmkuhl dag 2

30.09

 Seiling på Statsraad Lehmkuhl dag 3

01.10

 Ankomst Ishigaki

02.10

 Avreise Ishigaki

Denne seilasen er kun for toppledere. Er du toppleder i en norsk virksomhet, organisasjon, akademia eller offentlig sektor? Bruk påmeldingslenken under.  

TRYKK HER FOR PÅMELDING

Pris og detaljerPris: 39 000,- eks. mva. Dette inkluderer konferansen i Tokyo og seiling inklusiv bevertning på Statsraad Lehmkuhl. Vi har et samarbeid med AmEx Global Business Travel som gir gunstige priser med full fleksibilitet på flyreiser og hotell. Ta kontakt direkte med dem på e-post eller ring 24 00 46 16 for mer informasjon.

 

One Ocean Expedition Top Executive er et samarbeid mellom:

 

Atle  Kvamme
Atle Kvamme
Kommunikasjonsdirektør

chat_bubble_outline +47 995 16 511
Anri Håvard  Hebib
Anri Håvard Hebib
Næringspolitisk rådgiver

chat_bubble_outline +47 472 59 740