Et eventyrlig ledertokt!

29.01.2021

Akkurat nå er Norges største seilskip Statsraad Lehmkuhl på jordomseiling med mål om å skape oppmerksomhet og dele kunnskap om havets viktige rolle for en bærekraftig framtid i et globalt perspektiv. Bak ekspedisjonen står myndigheter, akademia og næringslivet. Jordomseilingen bærer navnet One Ocean Expedition.


Bergen Næringsråd er stolt sponsor av jordomseilingen og høsten 2022 mønstrer vi toppledere og ledertalenter på to unike ekspedisjoner:

Norske og internasjonale ledere og talenter i privat og offentlig sektor setter kurs mot Shanghai, Kina. Dette er seilasen for alle som ønsker å utvikle sin lederrolle, og dykke dypere ned i begrepet bærekraftig ledelse. Du får anledning til å få 10 studiepoeng i bærekraftig ledelse, bygge et unikt nettverk og samarbeide om å seile Norges største skip. 

PÅMELDING 
SUSTAINABLE LEADERSHIP

...........................................................................

One Ocean Expedition sin offisielle internasjonale topplederseilas med tilhørende seminarer i begge havner, hvor toppledere fra norske og internasjonale virksomheter og organisasjoner samles om temaet «Beyond borders».  Etappen vil sette fokus modig ledelse, effektivt samarbeid og bygge ny kunnskap. Dette vil være den etappen der toppledere vil utvikle unike nasjonale og internasjonale nettverk, oppleve internasjonalt samarbeid på sitt beste og ikke minst få utvikle sin faglige kunnskap gjennom møter med banebrytende selskaper og organisasjoner.
INFORMASJON OG PÅMELDING 
TOP EXECUTIVE

Atle  Kvamme
Atle Kvamme
Næringspolitisk sjef

chat_bubble_outline +47 995 16 511