Husk meg?
Har du glemt ditt passord?
Bli medlem

Næringslivet ønsker formueskatten bort - 22.08.2017

Vi ber ikke om fjerning av formuesskatten fordi «rikingene skal få mer». Det er en avsporing av debatten. Vi ønsker skatten bort fordi vi mener det gir norsk næringsliv bedre utviklingsmuligheter.

Les mer »

Fire viktige år for Vestlandet - 16.08.2017

Fra v. Harald Minge, adm dir i Næringsforeningen i Stavanger-regionen, Marit Warncke, adm dir i Bergen Næringsråd, Anne-Grete Sandtorv, daglig leder I Stord Næringsråd og Egil Severeide, adm dir i Haugesundregionens Næringsforening. Foto: Haugesunds Avis Sammen med næringsforeningene i Stavanger, Haugesund og på Stord ber vi...

Les mer »

Nå er tiden for å samle oss - 19.04.2017

Raseriet vokser. Men om noen tror vi vinner frem gjennom splittelse kan de ikke ha lest historieleksen sin særlig grundig.

Les mer »

Uakseptabel bomavgift - 30.01.2017

Varetransportører, godstransportører, drosjesjåfører eller håndverkere kan ikke reise kollektivt når de er på jobb. Vare- og nyttetrafikken betaler nok bompenger. Byrådet må handle nå.

Les mer »

Time to step up! - 16.11.2016

I fjor ble FNs medlemsland enige om 17 globale, felles mål  for en bærekraftig utvikling frem mot 2030. Bærekraftsmålene ser miljø, økonomi og sosial utvikling i sammenheng, er ambisøse og stiller store krav til oss alle – også næringslivet. FN og verdens ledere har levert oss en bestilling, og...

Les mer »

Jeg ser - begeistring og samspill - 24.10.2016

Det er fredag ettermiddag, solen flommer over byen og allmenningene, byfjellene flammer i høstfarger, husvinduene i Fjellsiden blinker som diamanter og Vågen glitrer blått. Det myldrer av mennesker i alle aldre, farger og bekledning. Vi er på vei mot helg. Noen skal til fjells, noen til sjøen, andre igjen...

Les mer »

Et sterkt Vestland - 22.09.2016

Norge er et av de mest sentralstyrte landene i Europa. Dette hemmer verdiskapingen. Derfor er tiden overmoden for en regionreform, og derfor må vi her i Vest samles i en ny slagkraftig region.

Les mer »

Kjære studenter – Velkommen til Bergen - 25.08.2016

Dere som nå skal starte studier her i Bergen. Dere har trukket vinnerloddet. Velkommen til Studentbyen Bergen. Norges beste studentby.

Les mer » 
RSS  |  Sideoversikt
Membership Software by APT