Husk meg?
Har du glemt ditt passord?
Bli medlem

Trainee Vest - for bedrifter

Published 27.01.2017, AT 12:00

Trainee Vest tiltrekker seg de beste talentene!

 

Her kan du se en presentasjon av Trainee Vest-programmet


Hva er Trainee Vest?
Trainee Vest er et velrenommert regionalt traineeprogram med mål om å tiltrekke seg de beste nyutdannede talentene til vår regions næringsliv. Siden etableringen i 2008 har 87 traineer gjennomført programmet.

Hvem vil bli trainee?
Ambisiøse høyskole- og universitetsstudenter vet at et traineeprogram er en god start på arbeidslivet. Søkermassen på traineeprogrammer er derfor erfaringsmessig av meget høy kvalitet, og ofte bedre enn det den enkelte bedrift får når de opererer på egenhånd.
Her finner vi de som vil være sentrale i næringslivet om 10-15 år!

Hvorfor skal din bedrift bli med i Trainee Vest?

Hvordan fungerer det i praksis?
Traineene ansettes for et år, fra august til august. Traineen mottar lønn fra bedriften og har de samme forpliktelser og rettigheter som en vanlig ansatt. I løpet av året følger traineen et utviklingsprogram med faglige og sosiale samlinger sammen med andre traineer. Egenutvikling, kompetanseheving og nettverksbygging står sentralt iutviklingsprogrammet.
Bedriften velger selv hvilken kompetanse de ønsker!

Hvilket fagområde som etterspørres er opp til bedriften. Det er stor variasjon i traineene sin utdanningsbakgrunn, og enda større variasjoner i hvilken stilling de får. Kriteriet er at det er en nyutdannet ressurs som skal etterspørres, med enten bachelor- eller mastergrad.


Har du spørsmål om Trainee Vest?

  Stine Fjeldstad

Prosjektleder Trainee Vest / Næringspolitisk rådgiver

Telefon: 483 13 338
E-post: stine@bergen-chamber.no

 

Partnerbedrifter Trainee Vest 2017
 
RSS  |  Sideoversikt
Membership Software by APT