Kultur og opplevelser

23.05.2017

Helt siden Ole Bull ble Norges første internasjonale musikkstjerne har kulturbyen Bergen vokst og satt sitt preg på det kulturelle verdenskartet. Musikk, film, kunst, dans, teater og design er viktige næringer for Bergensregionen. Ressursgruppe Kultur og opplevelser arbeider for at byen og regionen skal få de beste vilkår når det gjelder verdiskaping, kompetanse, attraktivitet og utvikling. 

Kultur- og opplevelsesnæringene er en viktig ressurs for byen og regionen. I tillegg til næringens egenverdi og den direkte sysselsettingen, medvirker kultur og opplevelse til å gjøre Bergensregionen til et attraktivt sted å bo, jobbe og besøke.

Gruppen omfatter aktører fra bedrifter innen kultur og kreativ næring, etablerte kulturinstitusjoner og finans- og forskningsmiljø.

Ressursgruppen setter dagsorden som skal fremme kultur og kreativ næring, øke samhandling mellom disse og annet næringsliv. Målsetningen er å videreutvikle Bergensregionen slik at det blir et attraktivt område der en kan drive virksomhet innen kultur og kreative fag.

 

Ressursgruppemedlemmer:

Ivar Chelsom Vogt - leder
USF Verftet

Charlotte Spurkeland
Kultur Vest

Sølvi Rolland
Ole Bull Huset

Vegard Moberg
BRAK

Maria Ekerhovd
Mer Film

Per Mygland
Made Management

Helge Thorbjørnsen
Sixty

Audun Hasti
EGD / Harmonien

Ole Reinert Berg-Olsen - administrator
Bergen Næringsråd

 

 

 

Ivar Chelsom  Vogt
Ivar Chelsom Vogt
Ressursgruppeleder

Ole Reinert  Berg-Olsen
Ole Reinert Berg-Olsen
Medie- og kommunikasjonsrådgiver

chat_bubble_outline +47 995 65 996