Meld deg på One Ocean Expedition

25.04.2022

Akkurat nå er Norges største seilskip Statsraad Lehmkuhl på jordomseiling med mål om å skape oppmerksomhet og dele kunnskap om havets viktige rolle for en bærekraftig framtid i et globalt perspektiv.

Bak ekspedisjonen står myndigheter, akademia og næringslivet. Jordomseilingen bærer navnet One Ocean Expedition. Bergen Næringsråd er stolt sponsor og i september mønstrer vi toppledere og ledertalenter på to unike ekspedisjoner, og det er bare få ledige plasser igjen. 

Norske og internasjonale ledere og talenter i privat og offentlig sektor setter kurs mot Okinawa, Japan. Dette er seilasen for alle som ønsker å utvikle sin lederrolle, og dykke dypere ned i begrepet bærekraftig ledelse. Du får anledning til å få 10 studiepoeng i bærekraftig ledelse, bygge et unikt nettverk og samarbeide om å seile Norges største skip. 

INFORMASJON OG PÅMELDING
SUSTAINABLE LEADERSHIP

...........................................................................

One Ocean Expedition sin offisielle internasjonale topplederseilas, hvor toppledere fra norske og internasjonale virksomheter og organisasjoner samles om temaet «Beyond borders». Etappen vil sette fokus modig ledelse, effektivt samarbeid og bygge ny kunnskap. Dette vil være den etappen der toppledere vil utvikle unike nasjonale og internasjonale nettverk, oppleve internasjonalt samarbeid på sitt beste og ikke minst få utvikle sin faglige kunnskap gjennom møter med banebrytende selskaper og organisasjoner.
INFORMASJON OG PÅMELDING 
TOP EXECUTIVE

Atle Kvamme
Kommunikasjonsdirektør

chat_bubble_outline +47 995 16 511