3. april er fristen for å booke standplass på internasjonalt karrieretorg.
3. april er fristen for å booke standplass på internasjonalt karrieretorg.

Grip sjansen

22.03.2022

Vi inviterer deg og din virksomhet til å ha en gratis standplass på Internasjonalt karrieretorg 6. april. kl. 16-19På Internasjonalt karrieretorg tilbyr vi en gylden mulighet til å møte toppkompetanse fra hele verden. Kanskje finner dere den personen dere leter etter?

- Gjennom å stille med stand på Internasjonalt karrieretorg er det mange bedriftsledere som får seg en «wake-up call» over hvor mye ubenyttet kompetanse som befinner seg i vår region. Selv om man ikke er på jakt etter jobbkandidat akkurat nå, håper vi din bedriften likevel kan se det nytten å presentere seg her, sier Marit Warncke, adm. direktør i Bergen Næringsråd.

Holdningsskapende

I møte mellom hundrevis av høyt kvalifiserte arbeidssøkere og arbeidsgivere, setter vi sammen søkelyset på all den ubenyttede kompetansen vi har i regionen vår. 

Gjennom å stille opp på Internasjonalt karrieretorg viser bedriftene seg som åpen og nysgjerrig for kompetanse man ikke allerede har i sin virksomhet. Alle som stiller med egne stands denne dagen er samtidig vertskap og veiledere for internasjonal og flerkulturell arbeidskraft som mangler de nettverkene som de fleste andre av oss har. På karrieretorget får kandidatene muligheten til å fortelle sin historie og vise frem sin kompetanse og erfaring. Kanskje er det nettopp her du vil møte kandidater som kan bidra til nye perspektiver og større mangfold i din egen bedrift? 

Hvorfor er mangfold viktig?

  1. Bedre beslutninger. Når alle er like, tenkes det lite. Virksomheter som aktivt bruker mangfold for å få frem ulike perspektiv står bedre rustet til å ta gode beslutninger og utløse kreativitet. 

  2. Bra for arbeidsmiljøet. En del ledere ansetter personer som er lik seg selv på bekostning av mangfoldet i virksomheten. Gode arbeidsmiljø skaper trivsel og arbeidsmoral ved å gi medarbeider rom til å være seg selv. 

  3. Gir løsninger i møte med et globalisert marked. Etterspørselen av varer og tjenester vil lettere kunne møtes med organisasjoner som speiler samfunnet, og den globale verden vi lever i. 

    Vi oppfordrer alle bedrifter som kan å melde seg på, og kanskje finner du akkurat den arbeidstakeren du ikke visste du savnet.


Påmelding for bedrifter finner du her.