Vi søker styrekandidater!

07.02.2022

Styrekandidaten er et utviklingsprogram som skal bidra til at flere unge blir aktuelle for profesjonelle styreverv, og gi bedre tilgang på kompetente unge kandidater i styrer i Bergen. Søknadsfristen er 20. februar.

Styrekandidaten startet opp første gang i 2020, og vi er nå klare for å ta inn vårt andre kull av Styrekandidater. I 2022 vil 15 av våre medlemsbedrifter ta inn en ung styrekandidat i sitt styre for ett år. 
Samarbeidspartnere er Fana Sparebank, Jefferson Wells og Styreakademiet Vestland. 

Styrekandidater blir ikke formelt valgt inn, men skal bidra med sin erfaring og kompetanse. Du vil få opplæring og oppfølging i løpet av året. For å søke må du være medlem av Bergen UP/Bergen Næringsråd, og være mellom 20 og 40 og ikke ha pågående tunge styreverv.

Nytt av i år er at søknadsprosessen er forenklet. Det innebærer at du søker styrekandidaten og ikke trenger å skrive søknadstekst til opptil to styrer. Tre toppkandidater vil bli invitert på intervju til hvert styre.

SØK HER

Hvem kan søke Styrekandidaten?

  • Du er mellom 20 og 40 år

  • Medlem av BergenUP/Bergen Næringsråd.     Ikke medlem? Meld deg inn her!

  • Har lite eller ingen erfaring fra styrearbeid

  • Har interesse for næringsliv og styreverv

  • Er proaktiv, uredd og nytenkende

  • Vi søker et stort spenn i utdannelse og bakgrunn, og erfaring fra ledelse og økonomi, salg- og marked, ingeniørfag, teknologi, elektro/kjemi, bærekraft, digitalisering, kommunikasjon og politikk er spesielt etterspurt.

  •  Vi oppfordrer kandidater med minoritetsbakgrunn til å søke.

Dette er bedriftsstyrene som søker styrekandidater for 2022/2023:

Iver N.  Belle-Ramos
Iver N. Belle-Ramos
Næringspolitisk rådgiver

chat_bubble_outline + 47 476 82 011
Anri Håvard  Hebib
Anri Håvard Hebib
Næringspolitisk rådgiver

chat_bubble_outline +47 472 59 740