Nye praktikanter: Marcus Vikse Johnsen (t.v.) og Andreas Sjo Jørgensen (t.h.)
Nye praktikanter: Marcus Vikse Johnsen (t.v.) og Andreas Sjo Jørgensen (t.h.)

Nye praktikanter på plass

06.10.2021

Denne høsten er det Andreas Sjo Jørgensen og Marcus Vikse Johnsen som skal ha praksis hos oss i Bergen Næringsråd.

Bergen Næringsråd har en lang tradisjon med å ta inn praktikanter fra høyere utdanning i Bergen. Ved denne anledning er det studenter fra henholdsvis UiB og Noroff. Jørgensen (UiB) skal være med til desember, og Johnsen (Noroff) blir med frem til sommer neste år.  

-Å være praktikant i Bergen Næringsråd virket som en spennende mulighet når jeg skulle finne en praksisplass denne høsten. Jeg har et ønske om å kunne knytte kontakter og få erfaring innen energinæringen, og næringsrådet gir meg anledning til det. Akkurat nå arbeider jeg med Energilandet, hvor min oppgave er å koordinere møter og tilpasse programmet for elevene. Jeg er også i tett kontakt med rollemodeller i energinæringen og prater med rådgivere fra de forskjellige skolene, slik at vi kan legge opp til et program som er tilfredsstillende for alle parter. Jeg gleder meg til å arbeide videre med prosjektet, sier Jørgensen.  

-Jeg så på Bergen Næringsråd som en god mulighet til å kunne være med på spennende prosjekter som næringsrådet har. Jeg er utdannet journalist, og studerer nå Digital markedsføring på Noroff, og det neste året vil gi meg god kunnskap om næringslivet i regionen. Jeg ser også frem til å kunne utvikle meg som innholdsprodusent ved å produsere innhold på ulike plattformer. Gjennom det neste året skal jeg hovedsakelig arbeide med prosjekter, og i første omgang er det Trainee Vest. Her vil det primært handle om å øke synligheten til prosjektet og bidra til å øke rekrutteringen. Det blir et begivenhetsrikt år som kommer til å gi meg en bedre forståelse av næringen i distriktet, avslutter Johnsen.

Nå vil fokuset videre ligge på nåværende og fremtidige prosjekter for våre praktikanter.