Stor aktivitet under Arendalsuka

25.08.2021

Arendalsuka er en viktig arena for å skape oppmerksomhet og Bergen Næringsråd stilte med et sterkt næringspolitisk team for å fremme våre medlemmers saker. Mange nyttige dialogmøter, stappfulle arrangementer og mange påmeldte til One Ocean Leadership Expedition er fasiten.

Arendalsuka er arena der alle politiske parti og organisasjoner møtes, på formelle og uformelle måter. 

- Gjennom uken har de næringspolitiske rådgiverne i Bergen Næringsråd hatt en rekke treff og møter med statsråder, fremtredende politikere og andre organisasjoner.  For våre medlemmer medfører det at vi klarer å få medlemmenes saker på politikernes agenda. I år har det særlig vært på feltene næringspolitikk,  klima og energi, havnæringene og samferdselstiltak, sier næringspolitisk leder i Bergen Næringsråd, Atle Kvamme.

I tillegg inneholdt Arendalsuka kick-off for jordomseilingen til Seilskipet Statsraad Lehmkuhl, der Bergen Næringsråd skal være medarrangør på to etapper høsten 2022.  Personlige møter med aktører i Arendal har medført at det allerede er 40 personer som per i dag ønsker å delta på disse lederkursene med fokus på bærekraftig ledelse.

 

Gikk du glipp av våre arrangementer? Her kan du se de i opptak

Ut av det blå - kommer det grønne!

Eksportølen: Hvordan tette eksportgapet?

Plastsmarte bedrifter og sirkulære verdikjeder

I anledning Arendalsuka fikk Bergen Næringsråd også laget et magasinbilag om Havbyen Bergen. Bilaget ble distribuert med Dagens Næringsliv 12. august. 

Her kan du lese bilaget

Vårt mål med dette magasinet var å sette søkelyset på den kompetansen og de mulighetene Havbyen Bergen representerer og således tiltrekke ung kompetanse til regionen. Bilaget var annonsefinansiert, og er på langt nær utfyllende og altomfattende.