Stine Sofie Grindheim i Dealflow mottok Bergen kommunes etablererpris for 2020 av byråd Erlend Horn. Bilde: Ola Henning Målsnes
Stine Sofie Grindheim i Dealflow mottok Bergen kommunes etablererpris for 2020 av byråd Erlend Horn. Bilde: Ola Henning Målsnes

Foreslå kandidater til Etablererprisen 2021

19.08.2021

Bergen kommune trenger din hjelp i jakten på verdige kandidater til kommunens etablererpris for 2021. Prisen går til kandidater som har etablert ny virksomhet i Bergensregionen.

Fristen for å melde inn kandidater er mandag 23. august 2021. 

Hvem kan få prisen?
Etablererprisen deles ut til kandidater som har etablert ny virksomhet i Bergensregionen, og som bidrar til å fornye eller berike lokalsamfunnet og inspirere andre potensielle etablerere til å starte næringsvirksomhet.

Bedriften må kunne vise til vekst i omsetning, resultat eller antall ansatte, og bedriften må ikke være eldre enn 5 år i prisutdelingsåret. Etablererprisen tildeles ikke bedrifter i en oppstartsfase.

Prisen er på 75.000 kroner.

Send inn forslag innen 23. august.
Forslag til kandidater sendes til næringsrådgiver Tom Hiis Bergh på e-post tom.bergh@bergen.kommune.no innen 23. august 2021. Forslaget må inneholde navn på bedriften som er nominert og to-tre punkter om hvorfor de bør motta prisen.

En jury ledet av byråd for finans, næring og eiendom, Erlend Horn, nominerer kandidater til prisen og utpeker en vinner. Bare navn på prisvinneren blir offentliggjort.

Tidligere prisvinnere
Prisen er tidligere delt ut til gründerne bak It’s Learning, Maritime Colours, Colonialen Kjøkken & Fetevare, CreaCon Entertainment AS for Vennebyen, Norwegian Rain, Made, Adams matkasse, Wisub AS, Motitech, TicketCo og MillaSays, BRGN og Dealflow.

I 2020 gikk prisen til Dealflow.

Prisutdeling under Innovasjonsuken OPP
Innovasjonsuken OPP 2021 finner sted i Bergen 13.-19. september. Innovasjonsuken Opp skal bygges opp til å bli den viktigste arenaen for gründere, innovasjonsbedrifter og etablert næringsliv i regionen.

Dette blir en uke spekket med lærerike og interessante arrangement, i regi av aktører som synes det er viktig å dele kunnskap for å fremme innovasjon og entreprenørskap i ulike bransjer.