STØRST: Med sine 350 ansatte i Bergen er Widerøe det største flyselskapet på Flesland. Nå blir selskapet ny hovedsamarbeidspartner med Bergen Næringsråd.
STØRST: Med sine 350 ansatte i Bergen er Widerøe det største flyselskapet på Flesland. Nå blir selskapet ny hovedsamarbeidspartner med Bergen Næringsråd.

Widerøe blir ny partner

15.06.2021

Flyselskapet Widerøe blir en av Bergen Næringsråds hovedsamarbeidspartnere. – Sammen med næringslivet skal vi gjøre Bergen til den ledende møte- og konferansedestinasjonen i Norge, sier salgsdirektør Haakon Mack Overvaag.

Med sine 350 ansatte i Bergen er Widerøe det største flyselskapet på Flesland. Per i dag har de 15 direkte destinasjoner med over 50 daglige avganger, men nye ruter står på trappene. 18. juni åpner Widerøe en rute mellom Bergen og London Heathrow. 

- Hvorfor ønsker Widerøe å være en av Bergen Næringsråds hovedsamarbeidspartnere?

- Bergen Næringsråd er en seriøs arena hvor vi kan vi kan komme enda tettere på næringslivet i Bergensregionen. Som hovedsamarbeidspartner blir vi også en del av et spennende nettverk bestående av en rekke ulike bransjer og virksomheter som vil være en nyttig møteplass for oss. I tillegg er vi en stor lokal arbeidsgiver med ca. 350 ansatte på Flesland.

- Hva vil dere bruke partnerskapet til?

- Vi ønsker å bli en synlig og aktiv partner hvor vi blant annet ønsker å få innsikt og læring fra de ulike medlemmene som igjen vil være et viktig bidrag for å nå våre ambisjoner i Bergen. Lykkes næringslivet lykkes vi, og målet er at vi i fellesskap også kan gjøre Bergen til den ledende møte- og konferansedestinasjonen i Norge.

- Hvilke andre ambisjoner har dere for Bergen framover?

- Vi ønsker å skape Nordens beste transfer-hub på Flesland, noe som også vil komme lokalmarkedet til gode gjennom en rekke attraktive direkteruter. De reisende i Bergen skal derfor slippe å bruke unødvendig tid på å reise via Gardermoen dersom reisemålet ikke er Oslo.

Les mer om Widerøe på vår partnerside


Haakon Mack Overvaag er salgsdirektør i Widerøe