SYNLIG: - Vi har lyst til å bli kjent med flere bedrifter og gjøre Bouvet mer synlig for andre medlemmer i Bergen Næringsråd, sier regionleder Anne Hasselgreen i Bouvet.
SYNLIG: - Vi har lyst til å bli kjent med flere bedrifter og gjøre Bouvet mer synlig for andre medlemmer i Bergen Næringsråd, sier regionleder Anne Hasselgreen i Bouvet.

Bouvet blir ny partner

10.05.2021
IT-konsulentselskapet Bouvet blir en av Bergen Næringsråds hovedsamarbeidspartnere. - Bergen Næringsråd er regionens viktigste nettverk for næringslivet, og her har vi lyst til å bidra, sier regionleder Anne Hasselgreen.

Bouvet er ett av landets mest toneangivende selskaper innen digitalisering og kundeopplevelser. Selskapet er i vekst og omsatte for 2,4 milliarder kroner i fjor. Med sine 1 650 ansatte, der 150 av disse holder til i Bergen, ønsker Bouvet å gå foran og bygge fremtidens samfunn. - Vår kjernevirksomhet er å skape digitale løsninger med stor betydning for samfunnet, sier regionleder Anne Hasselgreen.

- Hvilke ambisjoner har dere framover?

- Det viktigste for oss er å ta vare på og videreutvikle det fantastiske fagmiljøet vi har innen digitalisering og kundeopplevelse. Fornøyde medarbeidere og kunder er vår aller viktigste ambisjon, i den rekkefølgen!

Som mange andre selskaper for tiden er Bouvet også opptatt av bærekraft. - Vi skal utvikle og dele kompetanse på bærekraft. Vi skal ha fokus på bærekraft i alle relasjoner med kunder og samarbeidspartnere og omfavne en inkluderende og mangfoldig kultur. For at vi skal lykkes, må vi som selskap også gå foran og holde orden i eget hus, understreker Hasselgreen.

- Hva vil dere bruke partnerskapet i Bergen Næringsråd til?

- Vi har lyst til å bli kjent med flere bedrifter og gjøre Bouvet mer synlig for andre medlemmer i Bergen Næringsråd.

Bouvet overtar plassen som hovedsamarbeidspartner etter TietoEVRY. - Vi er glad for å ha fått Bouvet med på laget. Det er viktig at vi som organisasjon er oppdatert på nye trender, slik at vi kan gi relevant kunnskap videre til våre medlemmer. Bouvet har med sitt innovative blikk og fokus på gode kundeopplevelser, mye å tilføre oss, sier næringspolitisk rådgiver Stig Ryland i Bergen Næringsråd.

- Hvordan vil du beskrive samarbeidet med TietoEVRY?

- TietoEVRY har vært en god partner for oss i flere år. Deres kompetanse på digitalisering og ny teknologi har vært svært nyttig og inspirerende. De har gitt oss og partnernettverket mye verdifull og viktig innsikt i et fagområde som utvikler seg raskt. Vi takker for et godt partnerskap og ser fram til et videre samarbeid på andre arenaer i Bergen Næringsråd, sier Ryland.

LES MER OM BOUVET HER