Marius er ny på BN-laget

16.04.2021

Bergen Næringsråd fortsetter samarbeidet med Universitetet i Bergen og tar på nytt inn en praktikant fra masterstudiet i medier og kommunikasjon. Denne våren vil Marius Pettersen (31) bistå oss med digital kompetanse og nye perspektiver.

Institutt for informasjon- og medievitenskap ved UiB viderefører praksisordningen de startet i 2019 og Bergen Næringsråd er med som praksisbedrift. For vi vet hvor viktig det er for studenter å få et innblikk i næringslivet, hvor de kan få en mulighet til å anvende kunnskapen de sitter på. Det gir også oss som virksomhet en gylden mulighet til å få inn ung kompetanse med nye perspektiver i en periode.

Marius har fra før en bachelor i digital kultur, 10 års erfaring med fotografering og flere år i næringslivet. Blant annet fra Atea. - I vår etterhvert svært så digitale hverdag, har vi stor tro på at Marius vil bistå oss med ny kompetanse, nye ideer og god energi, sier kommunikasjonsansvarlig i Bergen Næringsråd, Ole Reinert Berg-Olsen.

- Da vi skulle lage en ønskeliste over praksisplasser, så havnet Bergen Næringsråd høyt på min liste. Det kan gjerne høres åpenbart ut at god kommunikasjon er nødvendig for å kunne tilnærme seg hverandres ståsted, men det er ikke alltid like lett i hverdagen. Planen er derfor å bruke praksisen til å gi meg en bedre forståelse for hvordan utfordringer møtes i dag og ut ifra det kunne utvikle meg som student og framtidig arbeidstaker, sier Marius. 

Som vi alle vet, så er nære relasjoner utfordrende i pandemien, men med alle de digitale løsningene vi nå har tatt i bruk, så har det åpnet opp for at praktikanter enkelt kan delta i møtevirksomhet. Vi er glade for å ha fått Marius med på laget!