Fjordkraft søker trainee innen bærekraft

20.04.2021

Ønsker du å jobbe i et selskap som tar bærekraft fra ord til handling? 2018 ble de, som første norske selskap, tildelt prisen Lighthouse activity av FN for klimainitiativet Klimanjaro . I 2019 tok de Klimanjaro et steg videre, og lanserte Klimahub.no. Fjordkraft tilbyr en rekke tjenester og produkter i både privat- og bedriftsmarkedet rettet mot lavutslippssamfunnet. 

 

Trainee Bærekraft skal følge med på standarder innen ESG-rapportering, og tilføre selskapet kompetanse innen området. Trainee Bærekraft får også medvirke i utarbeidelsen av selskapets bærekraftsrapport og være bidragayter i selskapets bærekraftskole.  

Søknadsfrist på stillingen er 1. august.

Stine Monica  Fjeldstad
Stine Monica Fjeldstad
Næringspolitisk rådgiver og prosjektleder for Trainee Vest

chat_bubble_outline + 47 483 13 338