NY: Krister Hoaas kjenner Bergen Næringsråd svært godt. I dag jobber han for Lerøy Seafood, men han har tidligere vært næringspolitisk rådgiver i næringsrådet.
NY: Krister Hoaas kjenner Bergen Næringsråd svært godt. I dag jobber han for Lerøy Seafood, men han har tidligere vært næringspolitisk rådgiver i næringsrådet.

Sjømatskifte

24.03.2021

Krister Hoaas er ny leder for Ressursgruppe Marin i Bergen Næringsråd.

Krister Hoaas har vært samfunnskontakt/head of public affairs i Lerøy Seafood siden 2017. Fra 2013 til 2017 var han ansatt som næringspolitisk rådgiver i Bergen Næringsråd. Lang fartstid som journalist, blant annet i Bergens Tidende og TV2, kommer også godt med når den sterke sjømatnæringen i regionen skal synliggjøres og styrkes i tiden som kommer.

- Ressursgruppe Marin skal bidra til økt kunnskap om og kjennskap til marin næring og som brobygger mellom forvaltning, akademia og næring. Det er ikke minst viktig i en region som vår, hvor marin næring har en så sentral plass, sier Krister Hoaas.

Han har vært medlem i Ressursgruppe Marin de siste tre årene. Ledervervet overtar han etter Anders Milde Gjendemsjø, som har styrt Ressursgruppe Marin i fire år. Han er i dag associate partner i McKinsey og kjenner sjømatnæringen bedre enn de fleste.
- Vi er veldig takknemlig for innsatsen Anders har lagt ned i ressursgruppen. Og vi er veldig glade for at han blir med videre som medlem i gruppen. Det ligger mye godt arbeid og venter i sjømathovedstaden Bergen, sier Marit Warncke, administrerende direktør i Bergen Næringsråd.

MED VIDERE: Anders Milde Gjendemsjø får avløsning etter fire år som leder for Ressursgruppe Marin. Bergen Næringsråd takker for flott innsats for sjømatnæringen i regionen!