Bergens Røde Kors Ungdom vant Folkets pris for FNs Bærekraftsmål i 2019.
Bergens Røde Kors Ungdom vant Folkets pris for FNs Bærekraftsmål i 2019.

Folkets pris for FNs Bærekraftsmål

02.10.2020

Bergen Næringsråd, Fana Sparebank og Bergen kommune lanserer «Folkets pris for FNs bærekraftsmål», og ønsker kandidater til årets pris. 

Nominer din kandidat her

Lokalt, frivillig engasjement er blant de viktigste bærebjelkene i samfunnet vårt. Å inkludere skaper varme, å bli sett skaper inspirasjon. Ivaretakelse kan føre til mestring og samhold kan løfte frem de svake. Menneskerettighetsbyen Bergen er en by med fokus på tilretteleggelse, deltakelse, likestilling og frihet.

Kjenner du noen som brenner for bærekraftsmålene, og gjør «det lille ekstra» for de rundt seg og samfunnet vi lever i? Hvert år inviterer vi bergensere til å nominere enkeltpersoner eller en frivillig organisasjon til Folkets pris. Sammen med våre samarbeidspartnere Bergen næringsråd og Bergen kommune gir vi vinneren den nette sum av 100 000 kroner i gave.

Lokalt, frivillig engasjement er blant de viktigste bærebjelkene i samfunnet vårt. Å inkludere skaper varme, å bli sett skaper inspirasjon. Ivaretakelse kan føre til mestring, og samhold kan løfte frem de svake.

 

Nominer din kandidat her

I prisens første år 2019 vant Bergens Røde Kors Ungdom.