Tsion Bruk er nyansatt trainee i Bergen Næringsråd.
Tsion Bruk er nyansatt trainee i Bergen Næringsråd.

Tsion er ny trainee i Bergen Næringsråd

24.09.2020

Vi ønsker Tsion Bruk velkommen til staben i Bergen Næringsråd. Hun skal jobbe med våre prosjekter Energilandet og Bergen Opportunity.

Hun har utdanning i økonomi og administrasjon fra BI i Bergen, med fordypning i bedriftsutvikling for små og mellomstore bedrifter. Hun har også erfaring fra flerkulturelt arbeid, undervisning og prosjektarbeid, i tillegg til å inneha kompetanse på globale energiomstillinger og politikk fra Sammenliknende Politikk ved UiB.

- Jeg gleder meg til å komme i gang med prosjektene og bli bedre kjent med organisasjonen og kollegaene mine. For meg har Bergen Næringsråd vært litt «Big Brother», et hus der det skjer masse som ikke så mange vet om. Men når du først kommer innenfor døren skjønner du fort hvor utrolig mye man holder på med, og den store bredden i fagfelt som næringsrådet representerer.

I Bergen Næringsråd skal hun jobbe som prosjektmedarbeider innen mangfold, inkludering og energi. Hun vil ha ansvaret for vårt prosjekt innen energi, Energilandet, og jobbe tett med ressursgruppe Energi.

Tsion vil også følge Bergen Opportunity, og gjennomføre ulike aktiviteter knyttet til vårt mangfold og inkluderingsarbeid. Hun er ansatt i Bergen Næringsråd gjennom traineeprogrammet Trainee Vest.

- Jeg håper det blir givende og lærerikt å være en del av årets Trainee Vest-kull. Gjennom første samling ble jeg kjent med mange flinke og ambisiøse unge mennesker, og ble både motivert og inspirert til å bli en enda bedre versjon av meg selv.