Det er trygt å komme på Bergen Næringsråds arrangementer

13.08.2020

En annerledes arrangementshøst er i gang, og med fortsatt smitte i befolkningen tar vi nødvendige grep for å kunne tilby våre medlemer en fysisk arena for faglig oppdatering og nettverksbygging. Du skal føle deg helt trygg på at vi tar smitteverntiltak på det største alvor. 

Ferien er over og kontorlokalene begynner å fylles opp igjen. Etter et meget krevende halvår, håper vi nå på en gradvis normalisering utover høsten. Bergen Næringsråd har som alle andre tilpasset driften etter forholdene. For oss har det vært viktig å være relevante og synlige for våre medlemmer. Og å fortsatt kunne tilby faglig oppdatering og dagsaktuelle temaer på digitale flater, men ikke minst å gjøre en næringspolitisk innsats for å få på plass tiltak og pakker for å unngå konkurser i vår region. 

Fysiske arrangementer på planen
For de fleste bedriftene har pandemien medført et teknologisk kvantesprang. Vi har siden landet stengte ned 12. mars arrangert en rekke digitale møter med relevante temaer. Våre livesendinger fra eget studio var på luften fra 3. april med intervjuer og debatter om dagsaktuelle saker som er viktige for næringslivet. 

Vi har på planen et variert møteprogram for høsten. Noen møter er webinarer, men noen er også fysiske. Å holde et fysisk arrangement innebærer et stort ansvar som vi tar på det største alvor. Arrangementene våre vil i hovedsak arrangeres på Grand Bergen, som vi har et tett og godt samarbeid om smittetiltak med. 

Praktiske tiltak
Noen av tiltakene vi har igangsatt, i tillegg til de gjeldene nasjonale smittervernreglene fra FHI er:

  • frokost, lunsj eller pausemat blir servert på en tallerken innpakket i beskyttende materiale.

  • vann og kaffe vil stå på bordene, skjenket av en person på bordet for å redusere kontaktpunkter.

  • vi klemmer eller håndhilser ikke!

  • alle må oppgi telefonnr ved påmelding, slik at eventuell smittesporing skal være effektiv

Før alle arrangement vil deltakerne få all nødvendig informasjon tilsendt. Dersom du har spørsmål er det bare å ta kontakt. Så minner vi også om det personlige ansvaret vi alle har. Er vi syke holder vi oss hjemme, selv med lette symptomer. Av alle tiltakene er selvfølgelig det viktigste å forhindre at personer med smitte kommer på et arrangement.

 

Jannecke Plugge  Slettestøl
Jannecke Plugge Slettestøl
Rådgiver kommunikasjon og marked

chat_bubble_outline + 47 990 18 617
Kristina  Sikora
Kristina Sikora
Medarbeider arrangementer og handelskammer

chat_bubble_outline + 47 983 43 064