I samarbeid med Høyskolen Kristiania og DigitalNorway tilbyr vi fra høsten 30 gratis studieplasser til medlemmer i Bergen Næringsråd!
I samarbeid med Høyskolen Kristiania og DigitalNorway tilbyr vi fra høsten 30 gratis studieplasser til medlemmer i Bergen Næringsråd!

Bli bedre på digital markedsføring

10.06.2020

Vil du bli bedre på digital markedsføring? Bergen Næringsråd tilbyr våre medlemmer gratis kurs som samtidig sikrer deg 15 studiepoeng.

- Alle bedrifter må mestre digital markedsføring for ikke å bli tapere i en knallhard konkurranse om oppmerksomhet, sier Geir Mikalsen i Bergen Næringsråd, og utdyper hvorfor initiativet til kurset er kommet:

- Mange er usikre på hvordan de skal treffe målgruppen sin gjennom de riktige kanalene på den mest effektive måten. Dette gjelder alle, men usikkerheten er størst blant ansatte i små og mellomstore bedrifter som ikke har mange digitale spesialister å sparre med i en stor organisasjon. Derfor passer kurset best for disse som allerede kan en god del, men likevel famler litt med å ta de rette grepene, sier Mikalsen.

Bergen Næringsråd samarbeider med Høyskolen Kristiania og DigitalNorway om kurset, og har fått tildelt offentlige midler som gjør at kurset kan tilbys gratis. Høyskolen Kristiania har hovedansvaret for det faglige innholdet og stiller sine beste digitale forelesere til disposisjon.

- Vi har allerede fått mange påmeldinger, så vi skulle gjerne hatt mer enn 30 studieplasser. Planen er å sette opp flere kurs senere slik at flere kan få muligheten, sier Mikalsen. - Etter endt studium skal du ha fått kunnskap om en rekke digitale verktøy og forståelse for hvordan du skal utnytte de teknologiske mulighetene som ligger i de ulike kanalene. Dette gjør at ansatte skal ta gode digitale valg med større trygghet om å få gjennomslagskraft, legger han til.

Studiet er lagt opp med fire fysiske samlinger i Bergen. Resten av studiet gjennomføres på nett med tett oppfølging og god veiledning, og avsluttes i juni 2021.

LES MER OM INNHOLDET I STUDIET HER

HER KAN DU SENDE INN SØKNADEN DIN