Daglig leder i Aksdal i Muren er nytt styremedlem i Bergen Næringsråd.
Daglig leder i Aksdal i Muren er nytt styremedlem i Bergen Næringsråd.

Synnøve Aksdal inn i styret i Bergen Næringsråd

07.05.2020

Synnøve Aksdal (37) ble valgt inn som nytt styremedlem i Bergen Næringsråd under Generalforsamlingen 28. april. - Jeg ser frem til å jobbe med spennende og viktige arbeidsoppgaver sammen med et fremoverlent styre i Bergen Næringsråd, sier hun. 

Aksdal er daglig leder og eier i Aksdal i Muren, og har siden 2007 vært knyttet til Bergen Næringsråd gjennom sitt engasjement og ulike verv. Hun ledet blant annet Ressursgruppe BergenUP (den gang Nettverk U37) i perioden 2014-2016, og har siden 2016 vært medlem av Ressursgruppe Handel og Service, hvor hun fortsatt er medlem. 

- Først og fremst er jeg er glad og takknemlig for å ha blitt vist denne tilliten. Jeg gleder meg til å få muligheten til å bidra til å legge forholdene best mulig til rette for næringslivet i Bergen, sier hun. 
Synnøve har studert Produktutvikling & Design ved London College of Fashion, har en Bachelor i Samfunnsvitenskap fra UIB og en Master of Management i Forretningsutvikling & Innovasjon fra BI. 

Jannicke Hilland ut av styret
Konsernsjef i BKK Jannicke Hilland trer nå ut av styret etter fire år som styremedlem. - Jannicke har bidratt sterkt gjennom sine 4 år i styret, og vi vil takke deg for din solide innsats, sa styreleder Aslak Sverdrup. - Det har vært en ære å få være med i styret i Bergen Næringsråd, og jeg ønsker dere alt godt videre, repliserte Hilland fra hjemmekontoret. 
Styreleder Aslak Sverdrup har foruten Synnøve Aksdal med seg i styret for 2020/2021 Katrine Trovik, Petter Ole Jakobsen, Gard Kvalheim, Peggy Krantz-Underland og Per Grieg jr.

Salg av Formannsvei 29 vedtatt
Årets Generalforsamling ble for første gang i historien gjennomført digitalt, men "oppmøtet" var ikke mindre av den grunn. Blant sakene som var til behandling var salg av aldersboligene i Formannsvei 29. Generalforsamlingen vedtok salg, og at midlene fra salget skal investeres slik at avkastningen til Understøttelseskassen blir større enn i dag. Det vil gi økte midler til gode formål i regionen.