Tar i bruk webinar

23.03.2020

Bergen Næringsråd arrangerer medlemsmøte på onsdag som webinar. Oljefondet, Norfund, NHH og flere av våre regionale finansaktører stiller på møtet om ansvarlig forvaltning og bærekraft.

Som følge av korona-viruset er alle ordinære medlemsmøter i Bergen Næringsråd utsatt eller kansellert, men organisasjonen har jobbet på høygir for å finne alternative løsninger.

- I samarbeid med NHH har vi funnet et verktøy som skal fungere godt selv om alle innledere, paneldeltakere og møteledere sitter hver for seg. Det blir et spennende eksperiment, sier markedssjef Geir Mikalsen som har ansvaret for finansmøtet onsdag.

Forberedelsene til møtet ha foregått digitalt som følge av at alle ansatte i Bergen Næringsråd sitter i karantene til og med onsdag. Fremover vil Bergen Næringsråd teste ut flere verktøy for å gi medlemmene et godt møtetilbud via digitale flater.

- I første omgang tester vi nå ut webinar, sier Stig Ryland som er ansvarlig for møtevirksomheten i Bergen Næringsråd. I tillegg til finansmøtet onsdag er det satt opp et webinar 1. april. Det vil omhandle koronavirusets faser og utvikling og er i samarbeid med SOS International. 

- Vi har vurdert studioløsninger og sendinger fra kontoret vårt, men foreløpig er vi stanset av at alle sitter i karantene. Vi vil så raskt som mulig komme opp med flere medlemstilbud, sier Ryland. Følg med på vår arrangementsoversikt på vår nettside for nye webinarer.  

Til tross for karantene har det vært full aktivitet i Bergen Næringsråd både med næringspolitisk arbeid og medlemskontakt. Dette arbeidet oppdateres med hyppige saker på nettsiden, der det også er intervjuer med ledere og medlemsbedrifter om situasjonen de står i. Har du innspill til saker vi bør skrive om, send en epost til  jannecke@bergen-chamber.no