Bergen Næringsråd tar flere grep for å redusere smittefaren på arrangementer etter anbefalinger fra et møte med Bergen kommune. Internasjonalt Karrieretorg utsettes til høsten, og hygienetiltakene på frokostmøtene strammes inn.
Bergen Næringsråd tar flere grep for å redusere smittefaren på arrangementer etter anbefalinger fra et møte med Bergen kommune. Internasjonalt Karrieretorg utsettes til høsten, og hygienetiltakene på frokostmøtene strammes inn.

Innfører tiltak mot virussmitte

10.03.2020

Bergen Næringsråd tar flere grep for å redusere smittefaren på arrangementer etter anbefalinger fra et møte med Bergen kommune. Internasjonalt Karrieretorg utsettes til høsten, og hygienetiltakene på frokostmøtene strammes inn.

Bergen Næringsråd er opptatt av å følge de anbefalingene som helsemyndighetene gir i forbindelse med coronaviruset. Nå innføres følgende tiltak på arrangementene på Grand Bergen:


* Istedenfor matbuffet blir det servert mat som deltakerne tar med seg i hånden, f.eks. sandwich e.l.
* Det settes ut færre stoler rundt hvert bord i møtelokalet for å redusere tettheten mellom deltakerne.
* Antibac-dispensere settes ut ved registreringen.
* Alle oppfordres til ekstra god håndhygiene og hosteetikette. Unngå håndhilsning.

 

Dersom du nylig har kommet hjem fra en tur i risikoområder, eller har vært i kontakt med personer som har vært der, anbefaler helsemyndighetene at du ikke deltar på større tilstelninger.


For å redusere risikoen for å bli smittet, har Bergen Næringsråd også bestemt seg for å utsette Internasjonalt Karrieretorg fra 1. april til 1. september. Årsaken til dette er at tettheten mellom deltakerne på denne type arrangementer er stor.

Spørsmål? Send oss en mail: firmapost@bergen-chamber.no