Bergen Næringsråd tar konsekvensene av ytterligere anbefalinger fra det offentlige og næringsliv, og utsetter flere møter.
Bergen Næringsråd tar konsekvensene av ytterligere anbefalinger fra det offentlige og næringsliv, og utsetter flere møter.

Bergen Næringsråd tar koronahensyn og utsetter møter

11.03.2020

Bergen Næringsråd utsetter alle arrangementer i mars og april. Årsaken er usikkerheten knyttet til spredning av koronaviruset.

Bergen Næringsråd er den fremste arrangøren av konferanser og møter for næringslivet i bergensregionen.

- Så langt opplever de fleste av våre medlemsbedrifter at situasjonen påvirker dem i begrenset grad, men alle har innført strenge hygienetiltak og reisebegrensninger. Vi ønsker å ta samfunnsansvar, og vi vil unngå at det oppstår unødige smittearenaer, sier Atle Kvamme, næringspolitisk sjef i Bergen Næringsråd.

Dette innebærer at flere konferanser og møter som er planlagt gjennomført i mars og april blir utsatt.  En del av disse vil bli gjennomført på et senere tidspunkt, andre vil bli vurdert gjennomført som webinar der det er praktisk mulig.

Informasjon om de enkelte møter og konferanser oppdateres kontinuerlig på Bergen Næringsråds hjemmeside. Spørsmål om dette kan gjerne rettes til Atle Kvamme på 99516511 eller firmapost@bergen-chamber.no

Under ser du kommunens retningslinjer pr 10. mars. 2020. 

 

Kilde: Bergen Kommune