1. april arrangeres Internasjonalt karrieretorg for 12. gang
1. april arrangeres Internasjonalt karrieretorg for 12. gang

En gyllen mulighet

20.02.2020

Internasjonalt karrieretorg er en enorm mulighet for bedrifter som søker ny kompetanse. Her kan du finne spennende mennesker fra hele verden som kan bringe nye perspektiver og internasjonal erfaring inn i din organisasjon.

- Vi ser at det finnes masse mennesker i byen vår med skyhøy utdanning som likevel står utenfor arbeidslivet eller ikke har stillinger i tråd med det de kan best. Det er et vanvittig kopmetansesløseri, forteller Marit Warncke, adm. dir. Bergen Næringsråd.

Energi og kunnskap

Internasjonalt karrieretorg går av stabelen for 12. gang i år. Bedriftene som har stand på arrangementet blir kjent med nye mennesker som tilfører ny energi og kunnskap.

- Vi ser at mangfold i bedrifter gir bedre arbeidsmiljø og styrker kompetansemiljøet. Her møter man spennende personer med utrolig variert bakgrunn, alt fra ingeniører og IT-utviklere til jurister, økonomer, geologer, fysikere og filosofer. Dette er nesten en mulighet man ikke kan gå glipp av, og mange bedrifter får en aha-opplevelse av å delta når de ser hvor mye som finnes her i Bergen, forteller Iver Neptali Belle-Ramos, Bergen Næringsråd.

Vi oppfordrer alle bedrifter å melde seg på. Arrangementet er flyttet til tirsdag 1. september 2020 i Grieghallen. (Opprinnelig dato var 1. april).

Påmelding for bedrifter finner du her.

Iver N.  Belle-Ramos
Iver N. Belle-Ramos
Næringspolitisk rådgiver

chat_bubble_outline + 47 476 82 011