Rambøll blir ny hovedsamarbeidspartner etter møte mellom (f.v) Espen Børhaug, Atle Kvamme, Montserrat F. Telseth, Hege Michelsen Steen og Geir Mikalsen.
Rambøll blir ny hovedsamarbeidspartner etter møte mellom (f.v) Espen Børhaug, Atle Kvamme, Montserrat F. Telseth, Hege Michelsen Steen og Geir Mikalsen.

Rambøll ny hovedsamarbeidspartner

06.01.2020

Rambøll Bergen fyller 100 år i år og benytter jubileumsåret til å bli ny hovedsamarbeidspartner i Bergen Næringsråd.

- Vi ønsker å bidra til at Bergen blir den beste byen å bo og leve i. Ved å inspirere og samarbeide med andre medlemmer i næringsrådet skal vi utvikle enda flere gode idéer og løsninger for regionen, sier divisjonsdirektør og kontorleder Montserrat F. Telseth.

Rambøll Bergen ble etablert som et ingeniørfirma av Helmers Olsen etter bybrannen i 1920. Selskapet har hatt ulike navn opp gjennom historien, og er i dag en del av det danske ingeniør-, design- og konsulentselskapet Rambøll.

- Med 300 kontorer i 35 land støtter vi oss på en global kunnskapsbase og et omfattende nettverk av eksperter. Det gjør at vi kan drive frem kreative og inspirerende løsninger på tvers av mange markeder, samtidig som vi er svært opptatt av å ivareta vår lokale tilstedeværelse og skape optimale løsninger regionalt, sier Telseth.

I Bergen har Rambøll 130 kompetente rådgivere som kan gjennomføre alle typer oppdrag innen bygg og anlegg. FNs bærekraftsmål står sentralt i utviklingen av nye løsninger.

- Vi tar vår rolle som samfunnsrådgiver alvorlig og ser rollen i klar sammenheng med at vi skal bidra til en bærekraftig utvikling. At vi nå blir hovedsamarbeidspartner for Bergen Næringsråd, skyldes at organisasjonen er en tillitvekkende og seriøs aktør som vil drive utviklingen i regionen fremover i en retning vi støtter, sier administrativ leder og markedskoordinator Hege Michelsen Steen.

Næringspolitisk rådgiver i Bergen Næringsråd Espen Børhaug sier at samarbeidet tyvstartet alt i fjor sommer, da Rambøll og Bergen Næringsråd sammen inviterte til presentasjonen av den store undersøkelsen «Bedre byer». I forbindelse med 100-årsjubileet planlegges flere arrangementer.

- Rambøll har preget utviklingen av byen og regionen gjennom 100 år, og vi er svært glade for å ha dem med på laget som hovedsamarbeidspartner, sier Børhaug.

Bergen Næringsråd har nå elleve hovedsamarbeidspartnere. Utenom Rambøll er dette Adecco, Deloitte, EVRY, Equinor, Fjordkraft, Frydenbø, Handelsbanken, Harris, Lingalaks og Tryg.