Stor delegasjonsreise til Kina (Reise utsatt)

03.12.2019

NB: Reisen er utsatt. Det er seks år siden vår forrige store delegasjonsreise til Kina. En frihandelsavtale mellom landene våre er ventet å komme på plass i løpet av 2020 og vil bli Norges viktigste handelsavtale utenfor Europa. Nå samler regionen krefter og organiserer en ny stor delegasjon til verdens største økonomi. 

Delegasjonsreisen er fra 16. juni til 24. juni, ledes av ordfører Marte Mjøs Persen og gir en unik mulighet for nettverksbygging og læring for selskaper som er interesserte i å utforske eller vokse i Kina.

Delegatene vil møte det kinesiske holdingselskapet Zhongji som skal gjøre store investeringer i en rekke bransjer i Europa. Det er også planlagt møter med teknologigiganter som Alibaba, TikTok og Tencent. I tillegg blir det møte med norske bedrifter i Kina i Norwegian Business Association China, som Jotun og kinesisk eide Elkem og Ekornes.

Det blir et prestisjefullt kulturprogram der Bergen Filharmoniske Orkester topper laget med Leif Ove Andsnes ved flygelet og spiller to spektakulære konserter i Beijing og Shanghai. Begge konsertene vil inkludere billetter og mottakelser med ambassadøren og gjester. Delegatene og norske selskaper i Kina får anledning til å invitere med samarbeidspartnere, kunder og ansatte.

I tillegg til hovedprogrammet legges det til rette for at delegatene kan arrangere sideprogrammer, B2B-møter, eller gjøre andre aktiviteter. Vi vil være behjelpelig og koordinere møter ut ifra bransje og interesse i delegasjonen.

Les mer om programmet* og meld deg på her

Vi følger alltid utenriksdepartementets reiseråd. Hvis UD fraråder alle reiser til Kina generelt eller reiser Beijing og Shanghai spesielt i perioden, avlyses reisen. 

Arrangør av delegasjonsreisen er: Universitetet i Bergen, Bergen kommune, Bergen Filharmoniske Orkester og Bergen Næringsråd.
Har du innspill eller ønsker om å tilrettelegge for sideprogram, kontakt Cecilie Wilson Ramstad på cecilie@bergen-chamber.no – tlf: 92243660

* Vi tar forbehold om at det kan oppstå mindre endringer i detaljprogrammet.

Johannes  Magnus
Johannes Magnus
Næringspolitisk rådgiver

chat_bubble_outline + 47 902 67 083