National Center for the Performing Arts i Beijing
National Center for the Performing Arts i Beijing

- Enestående mulighet i Kina

04.10.2019

Bergen Filharmoniske Orkester topper laget med Leif Ove Andsnes og spiller to spektakulære konserter i Beijing og Shanghai neste år. Turneen er en del av en stor delegasjon fra nærings- og kulturliv, samt fra forskning og det offentlige.

- Denne turen er en enestående mulighet for kundepleie, nettverksbygging, opplevelser og ny kunnskap. Den er tilpasset både «førstegangsreisende» og bedrifter som allerede har interesser og handel med Kina, sier administrerende direktør Marit Warncke.

Bergen Filharmoniske Orkester, Bergen kommune, Universitetet i Bergen og Bergen Næringsråd arrangerer delegasjonsreisen som er fra 16. juni til 24. juni 2020.

Kulturell døråpner
Programmet for delegasjonsreisen legges opp rundt BFOs to store konserter i Beijing 19. juni i National Center for the Performing Arts, kalt Egget og i Shanghai 21. juni. Harmonien og Andsnes skal spille Edvard Griegs a-mollkonsert for det kinesiske publikumet.

– Dette er en drøm for oss. Det antas at hele 50 millioner kinesere spiller Griegs musikk på piano på varierende nivå. Det er økende interesse for klassisk musikk i Kina, og ikke minst Grieg, sier BFOs direktør Bernt Bauge.

Program i Beijing
Delegasjonen starter i Beijing der det planlegges møter med norsk- og kinesisk næringsliv, forskningsinstitusjoner og ambassadebesøk. I forbindelse med konserten i «Egget» blir det en stor mottakelse med mulighet for å invitere kunder og samarbeidspartnere.

Program i Shanghai
20. juni transporteres delegasjonen i lyntog til Shanghai. Her vil det arrangert et seminar hvor både norske og kinesiske representanter fra næringsliv og forskning bidrar. I tillegg legges det opp til besøk til utvalgte bedrifter og forskningsinstitusjoner. 21. juni avholdes det stor mottakelse i forbindelse med BFO sin konsert.

Sidearrangementer
Det er anledning for bedrifter og organisasjoner å organisere egne bransjetilpassede arrangementer og B2B-møter knyttet opp mot hovedprogrammet.

Praktisk info
Avreise Bergen Flesland (via København) til Beijing tirsdag 16. juni kl 18.10. Ankomst Bergen Flesland fra Shanghai (København) 24 juni kl 22.20.
Hotell Beijing: Great Wall Hotel Sheraton.
Hotell Shanghai: Equatorial Hotel

For mer informasjon om priser og praktiske detaljer eller innspill til programmet, kontakt Cecilie Ramstad på cecilie@bergen-chamber.no – tlf: 92243660