Topp kompetanse fra 102 ulike nasjoner

02.05.2019

Det var god stemning i Grieghallen da 450 deltagere fra 102 ulike nasjoner møtte opp på årets Internasjonale karrieretorg – møtearena for regionens næringsliv og internasjonale arbeidssøkere. 

Internasjonalt karrieretorg ble en storsuksess også i år, tilbake i Grieghallens spiss. Arrangementet som i over ti år har vært en møtearena for regionens arbeidsgivere og internasjonale kandidater viste seg å være minst like populært som før; det var ikke mangel på ivrige arbeidssøkere som tok turen for å oppsøke muligheter.

500 deltagere fra 102 ulike nasjonaliteter benyttet seg av karrieretorgets mange tilbud: bedrifter på stand, kurs om norsk arbeidsliv og entreprenørskap, og individuell veiledning med regionens toppledere. Bedriftene fikk gleden av å møte høyt utdannede kandidater – halvparten av de påmeldte hadde master- eller doktorgrad, og svært forskjellige utdanningsbakgrunner fra IT og medisin til juss, litteraturvitenskap, kryptografi og arkitektur. 

Alle bildene fra arrangementet finner du her. En stor takk til årets hovedsponsorer: Bergen Kommune, Keolis, Nav Hordaland.

 

Følgende bedrifter var tilstede:

Keolis
NAV
Clariant Oil Services
Webstep
ClampON
BI
Grieg Seafood
Tidsbanken
KPMG
Adecco
Fana Sparebank
Wide Assessment
Bergen Kommune
DOF Group
Sammen
UIB
Røde Kors
UKS Hordaland
First Hotel
Beerenberg
Robin Hood
Simba Arts
Choice
Folkeuniversitetet
Karsten Moholt
Festspillene
Scandic
Toptemp
NHH
NITO
Quantfolio
Bemanningsbyrået
EY
Apply
Oceaneering
Frydenbø
Etablerersenteret
International School of Bergen
Ellis Culture
Tide
Vizrt
Career Guidance Hordaland