Internasjonal talentjakt

22.02.2019

Internasjonalt karrieretorg kobler næringsliv med kandidater fra over 60 nasjoner. Den jevne kandidaten har mastergrad eller høyere og ivrer etter en mulighet i det Bergensk næringsliv.

For ellevte gang inviterer Bergen Næringsråd til Internasjonalt Karrieretorg – og det er ikke uten grunn at vi fortsetter å legge til rette for denne begivenheten. Samfunnet er fullt av skjulte ressurser som ikke blir tatt i bruk. Derfor legger vi til rette for at internasjonale kandidater og næringsliv får en god møteplass.

Arrangementet holdes i Grieghallen 10. april kl. 16–19Standplass er gratis og kan reserveres her!

Hvorfor mer mangfold?

1. Mangfold driver kreativitet. Vestlandet er i omstilling og trenger innovasjon. Mangfold stimulerer til kreativitet og innovasjon ved å tilføre flere perspektiver og bryte ned gruppetenking.


2. Mangfold styrker arbeidsmiljøet. Homogene arbeidsmiljø gir mindre rom for å være annerledes og er forbundet med lavere trivsel på arbeidsplassen.


3. Mangfold gir bedre kundeorientering. Organisasjoner som speiler samfunnet evner i større grad å tilby de varene og tjenestene som etterspørres.

 

Foreløpig påmeldte bedrifter:
Keolis
Toptemp
NITO
Bergen Næringsråd & Trainee Vest
KPMG
Simba Arts
Tidsbanken
NAV
Bergen kommune
Ellis Culture
Nordic Choice Hotels
Clariant Oil Services
Adecco
Oceaneering

Internasjonalt karrieretorg arrangeres i samarbeid med:

Iver N.  Belle-Ramos
Iver N. Belle-Ramos
Næringspolitisk rådgiver

chat_bubble_outline + 47 476 82 011

Cannot implicitly convert type 'Umbraco.Core.Dynamics.DynamicNull' to 'Umbraco.Core.Models.IPublishedContent'. An explicit conversion exists (are you missing a cast?)