Traineer i Tryg: Dyveke Grevskott til venstre, Isabel Eikeland Wedøe til høyre
Traineer i Tryg: Dyveke Grevskott til venstre, Isabel Eikeland Wedøe til høyre

Suksess med traineer i Tryg

25.01.2019

Tryg har tatt i mot 4 traineer de siste årene fra Trainee Vest, Bergen Næringsråds traineeprogram. Både arbeidsgiver og traineer er godt fornøyde med ordningen. 

Trainee Vest er et velrenommert trainee-program i regi av Bergen Næringsråd med mål å tiltrekke ønsket kompetanse til vår regions arbeidsliv. For 2019/2020 er det nå nærmere 800 søkere til 22 stillinger. 10 av stillingene er fortsatt mulige å søke på. 

Traineeprogrammet er godt kjent blant studenter, og i 2018 var det 1200 søkere til 29 stillinger. Tryg forsikring tok inn to traineer fra Trainee Vest for første gang i 2017, og gjorde seg svært gode erfaringer med dem. Begge traineene ble fast ansatt etter kun kort tid, og høsten 2018 startet to nye traineer fra Trainee Vest hos Tryg. Vi har tatt en prat med Isabel og Dyveke som har vært traineer i Tryg i vel 6 mnd nå;

-Jeg har møtt utrolig mange hyggelige mennesker her i Tryg, og har fått være med på flere spennende prosjekter som forretningsutvikler på Industri, uttaler Dyveke Grevskott. Hun har en bachelor fra BI, med en master fra NHH og UC Berkeley, og søkte seg til Tryg via Trainee Vest. Det at vi får muligheten til å få erfaring ved å jobbe på to ulike avdelinger og delta på et eget utviklingsprogram, var grunnen til at hun søkte Trainee Vest og stillingen som forretningsutvikler i Tryg. Tryg har kastet oss ut i mange forskjellige prosjekter, og jeg opplever at folk i Tryg er veldig positive til traineer og vi får dermed også mye ansvar og tillitt.

Isabel Eikeland Wedøe har også en bachelor fra BI, og en master innenfor innovasjon og ledelse fra Høgskulen på Vestlandet. Hun jobber nå på Pris og Produkt, og skal straks videre til NBCI etter de første 6 månedene av traineestillingen er over. -Ved å få en så relevant og spennende jobb tidlig i karrieren, har vi mange flere muligheter enn vi ville hatt foruten denne erfaringen sier Isabel.
Gjennom Trainee Vest programmet er det også god oppfølging med månedlige treff og kurs sammen med andre traineer som har jobb i andre bedrifter her i Bergen. Vi fasiliterte blant annet et bedriftsmøte her hos oss i Tryg, og mange av traineene som kom var imponert over Tryg og forsikringsbransjen. -Det var kanskje ikke så tørt som mange hadde forestilt seg, sa Isabel.

HR Director i Tryg Svein-Arne Kausland er også veldig fornøyd med traineeprogrammet og traineene som er utplassert i Tryg:
- Ved å satse på nyutdannede med den rette kompetansen får vi gleden av ny kunnskap og ansatte som kan være med å løfte Tryg inn i fremtiden. Vår strategi fokuserer mye på digitalisering av kundereisen og stå sterkere sammen i alle de endringsprosesser som kommer. Kompetente og unge medarbeidere er dermed også en naturlig del av Trygs satsningsområde.

Her finner du ledige traineestillinger for 2019/2020 


Stine Monica  Fjeldstad
Stine Monica Fjeldstad
Næringspolitisk rådgiver og prosjektleder for Trainee Vest

chat_bubble_outline + 47 483 13 338