Sophie Dicko (t.v) og Sara Gagné Knudsen (t.h)
Sophie Dicko (t.v) og Sara Gagné Knudsen (t.h)

Møt våre nye studentpraktikanter!

24.01.2019

Velkommen til Sophie Dicko (25) og Sara Gagné Knudsen (22) som våre nye studentpraktikanter for denne våren!

Vi har god og lang erfaring med å ha studenter utplassert hos oss et semester. Det er både en mulighet for studenter å få relevant erfaring og for vår del å ha litt mer arbeidskraft.

Dette semesteret har bergenseren Sophie kommet tilbake fra universitetet i Bologna, hvor hun studerer statsvitenskap.

- Jeg finner arbeidet til Bergen Næringsråd verdifullt og interessant, spesielt det arbeidet som gjøres for å skape større mangfold og inkludering i næringslivet. Jeg håper jeg vil få muligheten til å lære mye nytt, samt utfordre meg selv. 

Siden 2008 har Bergen Næringsråd hatt studentpraktikanter fra instituttet for sammenliknende politikk ved UiB. Dette semesteret skal Sara bruke sitt siste semesteret på bachelor hos oss. 

- Næringsseksjonen er et helt nytt territorium for meg som jeg gleder meg til å lære mer om, spesielt med bærekraft og utvikling. Samtidig er jeg spent på å se hvordan teorien jeg har lært på studiet og erfaringen fra tidligere organisasjoner vil bli utfordret her. 

I løpet av våren skal praktikantene delta på møter internt og eksternt i organisasjonen, samt bistå i den daglige driften av Bergen Næringsråd.

- Vi gleder oss til en annerledes og variert hverdag som vil gi oss en smakebit av hva arbeidslivet er, avslutter Sophie og Sara med et smil.