Nøkkelen til fremtidig suksess er kompetanse

11.12.2018

Jakten på riktig kompetanse står høyt på listen for mange av våre medlemmer. Trainee Vest er vårt regionale traineeprogram - et tiltak for å beholde de beste talentene i vår region, og sikre ny rekruttering av talenter til Bergensområdet.

Ambisiøse høyskole- og universitetsstudenter vet at et traineeprogram er en god start på arbeidslivet. Søkermassen på traineeprogrammer er derfor erfaringsmessig av meget høy kvalitet, og bedre enn det den enkelte bedrift får når de opererer på egenhånd.

Vi søker flere traineebedrifter

Trainee Vest trenger flere traineebedrifter for å synliggjøre mangfoldet av arbeidsmuligheter i næringslivet og det offentlige i regionen. Nå er vi i gang med å innhente og utlyse stillinger for oppstart høsten 2019. Kontakt oss om du ønsker å ansette en nyutdannet med bachelor eller master gjennom Trainee Vest. 29 traineer jobber nå hos ulike virksomheter i fylket vårt, og er i første omgang midlertidig ansatt for ett år. Gjennom Trainee Vest vil du finne de som vil være sentrale i næringslivet om 10-15 år.

Populært hos studentene
I 2018 fikk traineeprogrammet rekordmange søkere. 1200 søknader kom inn fordelt på 29 stillinger. Virksomhetene som ansatte traineer i 2017 og i 2018 er alle fornøyd med kandidatene som de har ansatt. Kriteriet for å søke traineeprogrammet er at man må ha fullført bachelor eller master og ikke ha mer enn to års arbeidserfaring. Traineene møtes en til to ganger i måneden for å ha felles samlinger, slik får de et godt nettverk og faglig utvikling tidlig i sin karriere.


Mer informasjon om traineeprogrammet finner du på www.traineevest.no

Under her ser du våre traineebedrifter. Det er i dag 33 partnerbedrifter, men vi ønsker flere hjertelig velkommen!
Vi takker for deres satsing på å få frem ny kompetanse og fremtidens ledere, og håper flere virksomheter ser verdien av å bli med i Trainee Vest.