Statsraad Lehmkuhl og all aktiviteten ombord gjør seg bemerket under Arendalsuken.
Statsraad Lehmkuhl og all aktiviteten ombord gjør seg bemerket under Arendalsuken.

Havbyen Bergen i Arendal

15.08.2018

Statsraad Lehmkuhl er arena for politikk, debatt og nettverksbygging under Arendalsuka. Havbyen Bergen viser seg frem fra sin beste side.

- Det har ikke vært et tomt sete på noen av arrangementene våre, og det er vi storfornøyd med, sier rektor ved UiB, Dag Rune Olsen.

Denne uken har Maritime Bergen, sammen med Bergens Rederiforening, UiB, NHH, Telenor Maritime og PwC inntatt Pollen i Arendal. Både olje- og energiminister Terje Søviknes, næringsminister Torbjørn Røe Isaksen, utviklingsminister Nicolai Astrup og den nye fiskeriministeren Harald Tom Nesvik har deltatt i debatt med havet i fokus.

- Det er fantastisk at så masse mennesker finner veien til Statsraad Lehmkuhl under disse dagene, vi får vist frem Bergen og får diskutert viktige tema omkring bærekraft og havnæring, sier Harald Victor Hove, daglig leder ved Maritime Bergen.