Vi må få de beste til Bergen

06.06.2018

Tilgang på riktig kompetanse er avgjørende for hvordan regionen vår skal utvikle seg i fremtiden. Bergen Næringsråd arrangerer Bergensdagen i Trondheim for at attraktive studenter fra hele Norge skal oppdage og la seg friste av det mangfoldet av karrieremuligheter regionen vår har.

Det vil være på Vestlandet det kommer til å skje de neste 20 årene. Her er de havrelaterte næringene som energi, sjømat og teknologi i stor vekst, og verdiskapningen som foregår på her er viktig for landets fremtid og levestandard. Det er derfor essensielt at vi tiltrekker oss de beste hodene.

Trondheim og Oslo mer aktive enn Bergen
I følge studenter i Bergen jobber næringslivet i Trondheim og Oslo mye mer aktivt enn Bergen for å rekruttere unge talenter. Dette kan vi ikke være bekjent av.  "High-Tech»-byen Trondheim har etter hvert blitt så attraktiv at det er flere påmeldte studenter innenfor teknologifagene enn det er plass til. Dagens Næringsliv kalte nylig robotikk- og elektrodesignstudenter for «den nye norske poteten» som er garantert jobb og som kan brukes til alt.

Tenk fremtid!
For å sikre videreutvikling i bergensbedrifter trengs nytenkende, nyskapende og nyutdannede unge mennesker. Bergensdagen gir både næringsliv og studenter en unik mulighet til å møtes og fortelle hverandre om sine ønsker for fremtiden. Skal man få de beste talentene til sin bedrift - og dermed sikre fremtidig innovasjon i en økende digital verden, gjelder det å henge med i tiden.

MELD DEG PÅ HER

Om Bergensdagen:

Målet med Bergensdagen i Trondheim er å vise frem flest mulig av de spennende bedriftene i regionen og den kompetansen de har bruk for. Det er viktig å få frem regionens særpreg og profilere den som et attraktivt sted å bo og jobbe.

Arrangementet er et alternativ til den vanlige karrieredagen hvor enkeltbedriften gjerne forsvinner i mengden. På denne dagen får din bedrift mulighet til å etablere direkte kontakt med studenter med relevant utdanning.

Bedriftene som blir med oss får en standsplass midt i smørøyet i det største mingleområdet på NTNU, «Stripa», og får mulighet til å speed-date aktuelle studenter. Ordføreren i Bergen blir med til karrieredagen, mens vi tar med oss god lokal underholdning til et kveldsarrangement.

På Bergensdagen får du altså:

  • Profilering og deltakelse på karrieredagen i Trondheim (NTNU) med stand.

  • Speed-dating med aktuelle studenter.

  • Kveldsarrangement på Graffi med god mat og konsert med bergensband. Her kan du invitere studenter fra dagsarrangementet.


Pris for deltakelse: kr 35.000,-

Forbered deg på fremtiden - bli med til Trondheim! 

 

Påmeldte til Bergensdagen:

- ABB

- Bouvet

- Bergen Teknologioverføring (BTO)

- DNB

- EVRY

- Finance Innovation

- Knowit

- Miles

- Multiconsult

- Sbanken

- Trainee Vest

- Vizrt