Siste utgave av Samspill kan du lese som papirutgave eller digitalversjon.
Siste utgave av Samspill kan du lese som papirutgave eller digitalversjon.

Ny utgave av Samspill ute nå!

13.06.2018

Fremtidens teknologi, blå bybane, samferdsel på Vestlandet, årets Trainee Vest-program og mye mer! Siste utgave av Samspill er klar, både digitalt og som papirutgave. 

Bærekraft

Med FNs bærekraftsmål som fargestifter, har vi i Bergen Næringsråd laget et flunkende nytt magasin for næringslivet på Vestlandet. Vi byr på en miljøvennlig papirutgave og digitalversjon med levende bilder, aktuelle tema, kampanjer og siste nytt innen medlemsbedrifter med mer. 

Hele organisasjonen har jobbet iherdig gjennom vårhalvåret for at du som næringsdrivende skal bli informert om alt spennende som skjer på Vestlandet. Det er viktigere enn noensinne at bergensregionen er rustet for fremtiden, den kommer mot oss i forrykende tempo! Snart kan vi reise fra Bergen til Stavanger på rekordtid. Vi kan behandle angstlidelser med virtual reality, verdens fremste leger snart kan delta i en hjerteoperasjon ved hjelp av augmented reality. Toppingeniører kan finne feil på skip selv om de befinner seg på den andre siden av kloden. Vi fanger og lagrer CO2, og vi utvikler vindkraft på havet, som vil spille en enda større rolle enn i dag. 

Fra idé til ferdig produkt

- Bergen er i en unik posisjon, vi har allerede flere klynger med nasjonal og global status enn noe annet sted i landet, forteller Marit Warncke, administrerende direktør i Bergen Næringsråd. 

Gjennom produksjonen av magasinet har vi latt oss imponere over de enorme mulighetene som vil komme. Det er jobben vår å sørge for at utviklingen går raskt i riktig retning og at store prosjekter ikke begraves i voksende hauger av papir. 

Vestlandets fremtid

Fremtidens talenter utvikles nå. Bergen Næringsråds traineeprogram «Trainee Vest» er større enn noensinne. Vårt nettverk for unge profesjonelle viser at morgendagens toppledere tenker både nytt, friskt og spenstig. Regionen vi bor i blir stadig større, med mer mangfold, bærekraft og synlighet. Havet er en enorm ressurs, kompetanse og teknologi står foran en digital revolusjon og måten vi beveger oss på, tenker og samhandler er i endring.

Er du klar for fremtiden? Hold deg oppdatert med siste utgave av Samspill!

 

Les digitalutgaven her.