Lederskifte hos rådgiverne

05.04.2018

Partner Merete Skage fra EY blir ny leder for Ressursgruppe Strategiske Rådgivere.

- Gruppen fungerer godt og er midt i arbeidet med et mentorprogram for unge kvinnelige talenter i bransjen. Jeg ser frem til å videreutvikle dette programmet sammen med kolleger i bransjen, og å sette i gang andre verdiskapende tiltak gjennom samarbeidet vi har i gruppen, sier Merete.

Ivar Borge gir seg som leder og trer samtidig ut av gruppen. Dette er et resultat av at Ivar har sluttet i PwC. Ivar er nå tilknyttet Tripod og i gang med nye prosjekter innen investering, rådgivning og styreverv.

- Ivar har vært en god motor i arbeidet i gruppen, og vi vil savne hans bidrag. Etter fire år som leder er det likevel ikke unaturlig med et skifte ettersom ledervervet i alle ressursgrupper går på omgang. Det er strålende at Merete brenner for å lede gruppens arbeid videre, sier Geir Mikalsen i Bergen Næringsråd.

Ressursgruppe Strategiske Rådgivere startet opp i 2014 som et resultat av Bergen Næringsråds kartlegging av omfanget av tjenester knyttet til advokat, management consulting og revisjon i regionen. Gruppen gjorde i fjor en ny kartlegging, denne gang av kjønnsbalansen i bransjene. Som et resultat av funnene i kartleggingen, er det igangsatt et mentorprogram for unge kvinnelige talenter. Programmet er et samarbeid mellom Bergen Næringsråd, AFF og aktørene i bransjen. Programmet strekker seg over et år, og første kull vil være avsluttet i høst.

Disse sitter i Ressursgruppe Strategiske Rådgivere:

  • Merete Skage, EY

  • Jon-Osvald Harila, Deloitte

  • Ståle Christensen, KPMG

  • Bjørn Frode Skaar, Wikborg Rein

  • Trond Hatland, Advokatfirmaet Thommessen

  • Nina Sandnes, Kluge

  • Børje L. Hoff, Harris

  • Morten Foros Krohnstad, Schjødt

  • Geir Mikalsen, Bergen Næringsråd