Nye medlemmer i Bergen Næringsråd

01.01.0001

Nye medlemmer i Bergen Næringsråd

 
I januar og februar ble hele 26 bedrifter medlemmer i regionens viktigste nettverk.

Spennet av bedrifter som har meldt seg inn i årets to første måneder er stort, noe som viser at Bergen Næringsråd er attraktive uavhengig av bransje eller størrelse på bedriften. Som medlem i Bergen Næringsråd får man invitasjoner til alle våre arrangementer og nyhetsbrev, man kan delta i viktige næringspolitiske undersøkelser, og får gratis inngang på de fleste av våre frokost- og lunsjmøter.

Også Bergen Næringsråds nettverk for unge profesjonelle, BergenUp, har hatt en stor tilstrømming av medlemmer siden januar. I alt 48 nye personlige medlemmer har meldt seg inn i nettverket, som har egne arrangementer hver måned.

Ønsker du også å bli medlem, og få være med der det skjer? Sjekk her


Dette er de nye bedriftene vi ønsker velkommen med på laget: