Slik tar vi grep om fintech

01.01.0001

Slik tar vi grep om fintech

Finansteknologi og nye reguleringer vil endre verden. Les hva som er i ferd med å skje nasjonalt og globalt i vårt fyldige digitale fintech-magasin.

Den norske fintech-klyngen Finance Innovation har som ambisjon å utvikle fintech til å bli en ny norsk eksportnæring. Klyngen er godt posisjonert med nærmere 50 nasjonale partnere, flere internasjonale samarbeidspartnere og opptak i klyngeprogrammet Norwegian Innovation Clusters. Hovedkontoret er i Bergen.

Bergen Næringsråd var sentral i etableringen av Finance Innovation. I magasinet som vi har laget på oppdrag for fintech-klyngen, forteller kompetente selskaper og enkeltpersoner om de viktigste trendene, de største utfordringene, hvilke muligheter vi har – og hvordan vi kan posisjonere oss for å lykkes.

Les fintech-magasinet her 

 

 

Cannot implicitly convert type 'Umbraco.Core.Dynamics.DynamicNull' to 'Umbraco.Core.Models.IPublishedContent'. An explicit conversion exists (are you missing a cast?)