Kvinnelige rådgivere klar for mentorprogram

16.02.2018

Avbildet: Merete Skage, leder for Ressursgruppe Strategiske Rådgivere og partner i EY.

Kvinnelige rådgivere klar for mentorprogram

Bergen Næringsråds mentorprogram for unge kvinnelige talenter i advokat, revisjon og konsulentbransjen har startet opp og skal vare ut 2018.

- Ressursgruppen har jobbet hardt og lenge for å få dette til. Vi er veldig glad for å endelig være i gang, sa Merete Skage leder for Ressursgruppe Strategiske rådgivere.

Det er 14 mentorer og 14 menteer i programmet som veiledes og følges opp av Elin Helen Mortensen ved AFF.

Mentorprogrammet er et unikt samarbeidsprosjekt på tvers av bransjer igangsatt av Ressursgruppe Strategiske rådgivere. Bakgrunnen for programmet er en kartlegging gjennomført av Bergen Næringsråd som viste betydelige forskjeller i karriereutvikling blant menn og kvinner i advokat- og konsulentbransjen.

Kartleggingen ble omtalt i Bergens Tidende i høst og viste at kvinner er sterkt underrepresentert på ledelsesnivå. I snitt var bare hver tiende partner i advokat- og konsulentbransjen en kvinne.

- Hensikten med programmet er å bidra til at flere kvinner blir værende i bransjene og på sikt øke kvinneandelen i ledelsen, sier markedssjef i Bergen Næringsråd, Geir Mikalsen.

De involverte selskapene er EY, KPMG, Deloitte, PwC, og advokatfirmaene Harris, Schjødt, Thommessen, Kluge og Wikborg og Rein.

Cannot implicitly convert type 'Umbraco.Core.Dynamics.DynamicNull' to 'Umbraco.Core.Models.IPublishedContent'. An explicit conversion exists (are you missing a cast?)

Iver  Neptali Belle-Ramos
Iver Neptali Belle-Ramos
Trainee/ Næringspolitisk rådgiver

chat_bubble_outline + 47 476 82 011