Kompetanse er nøkkelen til suksess

01.01.0001

Kompetanse er nøkkelen til suksess

Våre medlemmer etterlyser rett kompetanse og Trainee Vest er et av mange gode tiltak for å tiltrekke og beholde de beste talentene til vår region. Samtidig er vi stolte av å bidra til å åpne noen dører for nyutdannede i arbeidslivet. 

I januar 2017 overtok Bergen Næringsråd det eneste tverrfaglige og regionale traineeprogrammet i Hordaland, og vi er godt i gang med "vårt" første kull. Hele 23 traineer jobber nå hos ulike virksomheter i fylket vårt. Traineene møtes en til to ganger i måneden for å ha felles samlinger, slik får de et godt nettverk og faglig utvikling tidlig i sin karriere. Traineene er i første omgang midlertidig ansatt for ett år. 

Populært hos studentene
I 2017 fikk vi rekordmange søkere. 822 søknader kom inn fordelt på 18 stillinger. Virksomhetene som har ansatt trainee i 2017 er alle fornøyd med kandidatene som de har ansatt. Les mer om å være traineebedrift her…. Kriteriet for å søke er at man må ha fullført bachelor eller master og ikke ha mer enn to års arbeidserfaring.

Vi søker flere bedrifter
Nå er vi i gang med å utlyse stillinger for oppstart høsten 2018. Kontakt oss om du ønsker å ansette en nyutdannet med bachelor eller master gjennom Trainee Vest.
Vi kommer til å fylle på med flere stillinger helt frem til andre uken i januar og det er fortsatt mulig å bli med i utlysningen for 2018. De første stillingene er allerede publisert på vår hjemmeside traineevest.no og karriere.no 

Mer informasjon om traineeprogrammet finner du på www.traineevest.no

Vi takker våre traineebedrifter for deres satsing på å få frem ny kompetanse og fremtidens ledere, og håper flere virksomheter ser verdien av å bli med i Trainee Vest!