Årskonferansen og middagen 2017 i bilder

21.11.2017

Bergen Næringsråds stiftelsesdag er historie, og vi håper ny inspirasjon, nye minner og gode relasjoner er skapt også i år. 

Fredag 17. november arrangerte Bergen Næringsråd både Årskonferansen og den tradisjonsrike Årsmiddagen i Grieghallen. 500 mennesker fra næringsliv, politikk og akademia deltok på begge arrangementene. 

Se bildene fra arrangementene her

Årskonferansen var en forlengelse av fjorårets konferanse, med tema bærekraft. Næringsliv og offentlig sektor har tatt FNs bærekraftsmål på alvor, og på scenen presenterte vi noen av tiltakene som er iverksatt. Gullrekken av foredragsholdere ga inspirasjon til ytterligere tiltak og innspill på veien videre mot et mer bærekraftig samfunn- og næringsliv.

Årsmiddagen ble arrangert for 172. gang. Meny, sanger, taler og skåler har stort sett vært uendret i alle disse årene. Innholdet i talene og samtalene rundt bordsetet er derimot nye og forfriskende hvert år, og oftest med et bergensk selvironisk "glimt i øget" i forhold til den historiske og høytidelige rammen.
Dette er med andre ord et sagnomsust, historisk Bergens tablå! For første gang på disse 172 årene ble det i år endret på selve bordoppsettet. Fra kongebord til runde bord. Endringen ble positivt mottatt.