U37 på omvisning hos Media City Bergen

01.01.0001

U37 på omvisning hos Media City Bergen

 

U37 var invitert på omvisning av de splitter nye lokalene til Media City Bergen, torsdag 5.10.17. Her ble vi tatt godt imot, først av Julie Aasheim som representerte Friends of Food og deres konsept, som leverer mattilbudet for det nye mediebygget. Det ble disket opp med helt fantastiske burger sliders som falt i meget god smak hos gjengen fra U37.

 

Videre ble det en omvisning av TV2s nye lokaler i bygget. Her fikk U37 en grundig gjennomgang av alle detaljene som er gått inn i utformingene av de nye studioene og en forklaring på den nyeste teknologien som blir tatt i bruk av Eystein Thue og Jon Børrestad fra TV2 Sporten.

Til slutt fikk vi en presentasjon av NCE Media og det arbeidet de driver for å fremme innovasjon og utvikling innen medie- og teknologiindustrien, både nasjonalt og internasjonalt. Presentasjonen ble gitt av NCE Medias leder, Anne Jacobsen, som var tydelig på hva som har ledet frem til etableringen av klyngen:


"We are from Bergen, we don't do calm!"

Presentasjonen ble avsluttet med en kort presentasjon av Desta Marie Beeder, leder for markedsføring i Vimond, om hvordan hennes reise gjennom media bransjen har vært og hvilke utfordringer og muligheter som har utmerket seg for henne.