Skreddersydd opplegg for Trainee Vest på Community 2017

01.01.0001

Skreddersydd opplegg for Trainee Vest på Community 2017

«Tør å ta plass i bedriften!» - Michael Jacobs

Trainee Vest var spesielt invitert til å delta på Ateas digitaliseringskonferanse Community 2017. Trainee Vest gjengen var svært imponert over innholdet i konferansen, og lot seg inspirere av Ateas administrerende direktør, Michael Jacobs, oppfordringer.

Community 2017 er årets store event innen digitalisering, og mange av de største aktørene i markedet var å treffe på stands. Blant annet Microsoft, Lenovo, Canon, HP, IBM, Citrix og mange flere tok imot over 600 mennesker som er nysgjerrige på digitaliseringsdebatten. Utviklingen innen digitalisering skjer raskt og konferansen var fylt til randen med faglige presentasjoner om hvilke muligheter vi har i vente. Det var hele fire parallelle sesjoner med foredrag med de tematiske overskriftene «IT-infrastruktur», «Velferdsteknologi», «Industri 4.0» og «Digitalisering og Ledelse».

Gjengen fra Trainee Vest var også så heldige å få en privat presentasjon etterfulgt av en livlig diskusjon med ingen ringere enn, Michael Jacobs (adm. dir. Atea). Jacobs kom med svært tydelige og nyttige innsikter og oppfordringer til de ferske traineene. Han presiserte hvor viktig det er at seniorer og ledelse anerkjenner og bruker den ressursen som unge, nyutdannede tar med seg inn i arbeidslivet. Nytekning er kritisk for videre utvikling av bedriften.

«Vær en del av de 15 prosentene som drar bedriften fremover og utfordrer de etablerte tankesettene og forretningsmodellene» - Michael Jacobs