Heder til Tove Olsen

01.01.0001

Tove Olsen og formann i 17. mai-komiteen i Bergen, Erik Næsgaard.

Tove Olsen i Bergen Næringsråd ble fredag tildelt 17. mai-komiteens Riddermedalje for sitt mangeårige, fremragende arbeid for Komiteen.

- Det gleder meg å kunne meddele at Tove Olsen er blitt hedret med 17. mai-komiteens riddermedalje, en heder som tidligere bare er tildelt 7 "utenforstående", deriblant H.M. Kong Olav og H.K.H. Kronprins Haakon. Tove fikk medaljen for sitt mangeårige, fremragende arbeid for Komiteen. Hun er en meget god støttespiller og en inspirator for den dugnadsinnsats som ytes i Komiteen, sier 17. mai-komiteens formann Erik Næsgaard. Som legger til at Komiteen ser frem til fortsatt mange års godt samarbeid med Tove og Bergen Næringsråd. 

Tove Olsen er utdannet økonomisekretær og har jobbet i Bergen Næringsråd siden 1986.  I tillegg til å være ansvarlig for våre handelskammertjenester har Tove et stort antall sekretariatsoppdrag. Blant annet for Bergen Sentrum AS, Bergens Rederiforening, og som sekretær for 17. mai komiteen i Bergen. 

- Denne hederen fortjente Tove virkelig, sier adm. direktør Marit Warncke.