Nye studentpraktikanter på plass

01.01.0001

Nye studentpraktikanter på plass

Oda Bjerkan (t.v) og Juni Jebsen Lynngård.  

Vi er svært glade for å ha fått Oda Bjerkan og Juni Jebsen Lynngård med på laget vårt denne høsten.

Bergen Næringsråd er en av 15 bedrifter og organisasjoner som hvert semester tar inn studentpraktikanter fra Sammenlignende Politikk ved UiB. Dette er en ordning vi gjennom snart 10 år har hatt svært gode erfaringer med, og som vi oppfordrer alle våre medlemsbedrifter til å benytte seg av. Studenter som søker seg til denne ordningen er ofte engasjerte, svært dyktige og med stor lære- og arbeidslyst. 

Denne høsten er det altså Oda Bjerkan (20) og Juni Maria Jebsen Lynngård (22) som skal bidra og lære hos Bergen Næringsråd.

- Jeg håper at tiden i Næringsrådet vil gi meg innsikt i regionens mangfoldige bransjer og verdensledende miljøer og at jeg stadig vil bli utfordret ved å bli tildelt ansvar. Samtidig håper jeg at mine organisatoriske erfaringer og kompetanse fra sammenliknende politikk vil komme organisasjonen til gode, sier Oda, som også denne høsten er ny leder av Studentersamfunnet.

- Bergen Næringsråd har et tett arrangements-program, som dekker det meste en kan tenke seg innenfor næringslivets rammer. Dette er en helt ny verden for en sampoler som meg, og jeg har lært noe nytt hver dag siden jeg begynte. Selv om organisasjonsvirksomhet er et viktig tema på pensum, er det noe annet å ta del i de daglige gjøremålene som organisasjonslivet byr på. Det er veldig kjekt å bygge bro mellom den teoretiske kunnskapen jeg sitter på og den praktiske erfaringen jeg får fra Næringsrådet, påpeker Juni.

- Vi ser frem til å tilbringe denne høsten hos Bergen Næringsråd, og skal bidra med vårt ungdommelige mot og engasjement, sier Juni og Oda med et smil.