Planlegg nå - og bli med på folkefesten!

01.01.0001

Sykkel-VM 16.- 24. september byr på utfordringer, men også mange muligheter! 

- Vi oppfordrer våre medlemsbedrifter til å se de fantastiske mulighetene dette arrangementet kan gi, og ha en god plan på avvikling av driften de 9 dagene mesterskapet pågår, sier Marit Warncke, adm direktør i Bergen Næringsråd.

Hun påpeker at det ikke bare er næringene knyttet til hotell og restaurant, samt handels- og håndverksnæringene som må planlegge. Også de som har kontorlokaler i sentrum bør legge en plan for sine ansatte og sin møtevirksomhet. - Fleksibiliet blir nok et nøkkelord for alle i Sykkel VM-uken, mener Warncke som selv leder en organisasjon med kontorlokale i sentrum.- Sykkel-VM er et av verdens største idrettsarrangement, og mesterskapet blir det største sommeridretts-arrangementet i Norge noensinne. Mer enn 300 millioner TV-seere vil bli kjent med Bergen når verdenseliten sykler i våre gater. – Den Internasjonale markedsføringen av Norge og av hele bergensregionen dette gir er formidabel. Det kommer til å bli litt av et trøkk når "hele" sykkelverden setter sitt preg på Bergen i over en uke. Det blir fantastisk gøy med 17. mai hver dag, men så klart det også vil bli utfordrende for mange næringsdrivende, spesielt de som driver virksomhet i Bergen sentrum. Det er derfor svært viktig å ha en plan på plass, slik at man kan glede seg og ikke grue seg til denne folkefesten, sier Warncke. – Og så er det jo lov å tenke litt ut av boksen og se for seg nye kreative måter å tiltrekke seg kunder på. Det ventes 500.000 tilskuere til arrangementet, og jeg håper flest mulig kan se potensialet i dette, sier hun.

  
Bergen Næringsråd oppfordrer også våre medlemsbedrifter til å delta med bedriften sin så langt dette lar seg gjøre. Enten gjennom å holde interne samlinger eller invitere kunder og samarbeidspartnere til å dele en unik opplevelse. – Vi vil vel aldri kunne oppleve et slikt arrangement igjen, som engasjerer så bredt og som foregår over så store områder i byen og regionen vår. Er du en av dem som var tilstede på Lillehammer, eller fortsatt den dag i dag angrer på at du ikke dro over, da vet du hva du må gjøre nå. Sikre seg de beste plassene og de kjekkeste opplevelsene så snart som mulig. La oss igjen vise verden at Bergen er en vakker og gjestfri byregion full av livskraft og opplevelser!, sier en engasjert Marit Warncke som gleder seg til Sykkel-VM.  

1. Sjekk ut de ulike opplevelsepakkene Sykkel-VM kan by på her!
2. Kart og oppdatert informasjon om trafikkavvikling, varelevering, løypetraseer, kollektiv og masse annet og kart over berørte områder finner du på Bergen2017 sine nettsider 
3. Bergen kommune oppfordrer næringsliv og arbeidsgivere til å planlegge godt, les oppfordringen fra kommunen her